23 Јануари - Денешниот ден најдепресивен оваа година

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Утнал во пресметките. За православните, ќе биде 2 недели после овој ден бидејќи дотичниот во формулата како појдовна точка го зел славењето на католичкиот Божиќ! :-)

Meне денов ми беше кул (во вистинска смисла на зборот - ладен). Немав струја (автоматски и парно) на работа до 6 попладне, седевме на свеќи, трљавме руки, варевме кафе на плинско и игравме жмурки во темничиштето во објект од 500 квадрата.

Едит - сега видов дека Спуки се сетил на двонеделниот дилеј.

Леле абе да речеше за пред 2 дена депрасија така и така а денес супер ми е денот

od sabajleto se napolniv so nervoza...samo prazni muabeti oklu mene,aman vise!!Posle po doma,pa odluciv da pravam neso so ke me raspolozi:onaka si go pustiv sistemot na max,skokav ko malo dete od gardinka koga igra na pretstava!i mi pomina sve!sea mi e top..se nadevam nema da zaglavam do kasno na kajgana poso treba da stanam utre za na skolo!!pozdrav po avtorot na temava!me inspirirase stvarno!!!

denov e bez veze...ne e depresiven ali ne e ni ubav,onaka ko da ne bil...

Ma nema vrska tipot so formuli i presmetki. Kaj nas ne pali nitu edna formula,nie sme izvannaravski stvorenja i toa za nas ne vazi!!!
Denov mi e eden od najubavite denovi,pocna da mi se ispolnuva Novogodisnata zelba,super den,odlicen den,se cuvstvuvam kako da mi e rodenden! :):):)

Јас па квалитетно си го преспав денов ... со мали прекини, кои воопшто не ми беа ни лоши, ни депресивни ... ај ќе видиме за две недели ... ќе не потсети некој пак? :pos:

не ми беше депресивен, ама асално паднав од точак на мразон :)

Ne znam po koja osnova covekot predvidel deka 23.01 e najdepresiven den a 23.06 najinteresen ama zgresil vo 80% od slucaite. Mene pr. vcera mi bese normalen den, ucev, gledav TV, majka mi mi napravi puding - nema nisto depresivno vo toa!

mnogu mi e milo sho zavrshi denot ne da bef u depresija u pichku zechevu

Епа тој што утврид дека 23-ти е најдепресивен ден у право бил чоекот.... му пружам рака.

Вчера (23-ти), имав 2 испити, математика и компјутерска графика, а башка не бев спан 2 дена, а и башка фати ладното, у Битола 30 cm снег падна.

И башка вчера у 6 и 20 вечерта си фатив возот за Скопје, и башка локомотивата им цркнала, па чекавме да дое возот од Скопје, за да ја земат локомотивата, и возот тргна у 7 и пол. И башка парното греење у возот за нигде, млако скоро ладно. Па некаде на пола пат т.е. после Богомила локомотивата цркна, тоа беше негде 22 часот, па 1 и пол саат чекавме нова локомотива да дојде, а пругите замрзнати. И некаде 12 часот тргна возов и стигна Велес, у Велес чекање други возови да поминат (товарни), и тгна возов од Велес, и Скопје стигнав некаде 2 и пол сабајлето.... брееееееееееееееееј што ти се вика Македонска железница у 21-ви век, Битола - Скопје за 8 и пол часа, а по правило се стига за 3 и пол часа. Што значи у возов си поминав неверојатно „супер”, ем немаше парно, што значи се мрзнеев, ем гладен, ем жеден, ем ненаспан, „супеР”. Али мене моите ме научиле да трпам, и трпев 8 часа студ, жед и глад. I am alive.

И затоа сеа станувам од спиење (19 часот).

И у право бил чоекот за денов дека депресивен, уште еднаш рака му пружам.

Ај за нас другите што можеби не беше права прогнозава.... ке ја обновам пак темава по 2 недели.... да видиме можеби "лагираме" од малку од есапот на англичанецов... :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom