Како ја мерите големината?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.318
Поени од реакции
34.732
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
Јасно ми е за жените, имаат градници... Горе-долу може да фатат мерка од нив. Ама како вие (мажите) ја мерите големината на вашиот орган? Со колку цм би биле задоволни и дали сте задоволни од големината? И она што би ги интересирало мажите... Со која големина се задоволни жените?

Користите ленирче, шака или нешто друго?

pa vidi koa bef mal mislam ja i sea sum ushe dete ama 13 14 godini go merev so lenjir trojca drgari ke staevme po 50 denari i koj e najgolem zima pari ne se shalam ozbilno sea sum zadovolen od goleminata ama nema da ja otkrijam:wink:

dajdo напиша:
pa vidi koa bef mal mislam ja i sea sum ushe dete ama 13 14 godini go merev so lenjir trojca drgari

:pos: :pos: :pos: so praevme koga bevme kopiljaci .......... ama dragce-cernobil ne sie site...nenormalen e coekot :pos:

Да не видам off topic уште еднаш, бидејќи сите ќе бидат избришани:wink:

Жените со која големина се задоволни? Што знам.. Со онаа која добро им одговара на тесноќата. Што ако маж кој има голем и е горд на тоа, не знае да ја задоволи партнерката?

одамна престанав да мерам, и ова врши доста работа (=
идеално околу 20цм.. а се' над 25 е чист претеризам (=
и, да ја цитирам Форчн..

FortunE напиша:
Што ако маж кој има голем и е горд на тоа, не знае да ја задоволи партнерката?

LouWeed напиша:
пола метар!!!!!!????????

kaj ke go stavish pola metar ziti se :pos: u mashina za perenje? ustvari i tamu nema da go sobere :pos:

Јас не мерам, партнерките нека се занимаваат со тоа, за мене колку е - толку е и доста е. На која и е малку нека си стави пасошот в џеб и правец Африка! А стварно, малку ти вреди ако го имаш и од пола метар ако не знаеш да го користиш освен за мочање. Додека бев во пубертет можеби ми беше многу битно па секој месец -две ке се замислев дали подпораснал па ќе го земев лењирот...Подоцна сфатив дека не толку важно колкав ми е туку колку добро работи.Најбитното не е должината туку задоволна партнерка!

-Имаше една шега кај северните соседи
:„...шушка се шушка
да ми је ко пушка...
...-можда јесте, можда није,
за пишање добар ти је!”

Е сега неможе и некој со 10-15 центиметри да заврши баш добро работа, но сепак мислам дека FortunE е донекаде во право.

Mandrak напиша:
Најбитното не е должината туку задоволна партнерка!
Toа и јас го кажав, само со други зборови.

Mandrak напиша:
Е сега неможе и некој со 10-15 центиметри да заврши баш добро работа, но сепак мислам дека FortunE е донекаде во право.
Ај сега да не претеруваме со 10cm:icon_lol: А што ако ете со дечкото се некаде на почеток на врска и немале секс (пример), па доаѓа до ситуација и гледа мал му е (според нејзе). Ќе му раскине бидејќи се на почеток, сеуште не се развиле чувства, па полесно е?

Jas snam finta so koj si go pravam moeto bat pola metar!!
Si go vitkam na pola:):):)
Mala sega. Sepak vazno e da se zadovoli partnerkata, a seksolozite tvrdat deka i so 10 cm toa e vozmozno. Jas ne bi se oblozil na toa, no ne e samo goleminata koja dava vistinski rezultat. Dobrata predigra moze da e pogolem faktor za zadovolna partnerka od goleminata!!!

Шо е ова бе, маркетинг? :pos::pos::pos:
Со педи! :pos:

Едно време како основец ми беше битно, после ми стана јасно дека у ствари ширината игра поголема улога отколку должината. Сеа нормално, плински боци не се баш практични од ниеден аспект..

Мојот е стално поголем и поубав од противничкиот, мерено од работ на масата кон соларникот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom