Во кои држави сте патувале?

• Креатор на темата Креатор на темата DeviL_32`
  • Време на започнување Време на започнување
Турција,Франција,Ерменија,Естонија,Грција,Хрватска,Србија,Бугарија и Чешка.

Италија, Украина, Србија, Хрватска, Словенија, Бугарија, Грција, Унгарија, Турција, Австрија, Црна Гора....вајда толку се :)

Turcija, Bugarija, Grcija, Makedonija, Srbija, Hrvatska, Slovenija, Madarska, Rusija, Belarus, Slovacka, Polska, Ceska, Austrija, Germanija, Holandija, Rumunija

Хрватска
Словенија
Црна Гора
Русија
Србија
Босна и Херцеговина
Бугарија
Албанија
Италија
Турција
Германија
Шпанија

Црна Гора,Грција,Унгарија,Австрија,Германија,Франција,Шпанија,Монако,Италија,Србија.

грција, србија, косово, црна гора, хрватска, турција, франција, англија, швајцарија, австрија и унгарија

Хрватска​
Словенија​
Црна Гора​
Србија​
Босна и Херцеговина​
Бугарија​
Албанија​
Италија​
Турција​
Германија​
Шпанија​
Zgrcija​

Amerika i Kina​

wiiii :) Ne sum bila na nogu mesta.

Tenerife i Barcelona (Toa valjda pagja pod Shpanija)
Egipet
Grcija
Makedonija
Danska
Germanija
Srbija
Austrija
Avstralija

Србија, Црна Гора, Бугарија, Грција, Албанија, Турција, Австрија, Италија, Монако, Франција (југ), Шпанија, Германија, Унгарија, Чешка, Словачка, Полска, Египет и Америка (државите: Њујорк, Филаделфија, Њу Џерси, Конектикат, DC...следен пат повеќе)

Србија, Српска Република, Хрватска, Словенија, Италија, Босна, Бугарија, Грција ...

Бугарија, Србија, Албанија, Црна Гора, Романија, Хрватска, Турција, Чешка, Италија (сосе Сан Марино и Ватикан :P), Шпанија, Франција (сосе Монако (y)), Австрија, Луксембург, Германија.

Од поголемиве Германија скоро цела ја имам прошпартано ми фали уште северот (со Хамбург и Шверин можеби нареден месец ќе ја комплетирам), Италија скоро цела (ама најважното ми фали - Фиренца, Милано и Сицилија... working on it...), од Шпанија само Каталонија (би сакал искрено и Андалузија некогаш да ја прошетам ама сега за сега не е во план), од Франција Париз и југот со Азурен Брег и немам некоја изразита желба нешто плус да шетам таму (ама во Ница би се враќал секое лето, прекрасно е).

Турција 7 години по ред правев одмор :icon_mrgr: ама не сум бил Кападокија и подлабоко кон Сирија а би сакал, Хрватска скоро цела, Чешка само Прага и Брно, Романија Букурешт и околу Синаја, Дракула бла-бла, Австрија само Виена и најважното ЦЕЛ Луксембург! :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom