Дефиниција за фраер/ка

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам дека е многу погрешен сфатен терминот фраер, фраерка. Барем според мене.
Фраер/ка не е лош термин (барем според мене). Напротив.
Оние кои се фраери или фраерки се баш фини, културни и многу шармантни и харизматични. Не мора да се пребогати, да се преубо облечени или да се преубај.
Едноставно, нивното богатство произлегува од самиот нивен збор и самата нивна појава.
И не, не се само педерите фраери.

." фраерките" се кренати, не можеш да ги достигниш во ништо,убавина,облека,тело и се.
Фраерот не се дига премногу тој ги почитува луѓето, фраерките не се фраерки затоа што се убави и убаво облечени тоа е арогантност само со 3 реченици ќе ги спуштам толку добро на земја што нема никад да бидат груби или да заебаваат некого и нема да се "курчат толку" (извинете за изразот). А ги има ептен многу, и се повеќе и повеќе стануваат вакви, и не се фраерки. Друго е да бидеш фраер друго е да бидеш арогантен.

Фраерот не се дига премногу тој ги почитува луѓето, фраерките не се фраерки затоа што се убави и убаво облечени тоа е арогантност само со 3 реченици ќе ги спуштам толку добро на земја што нема никад да бидат груби или да заебаваат некого и нема да се "курчат толку" (извинете за изразот). А ги има ептен многу, и се повеќе и повеќе стануваат вакви, и не се фраерки. Друго е да бидеш фраер друго е да бидеш арогантен.
ubavo kazano,vistinskite fraeri i fraerki sekogas se dostapni za razgovor,druzenje i sl.ne gi pravi nedostapnosta fraeri ili fraerki,tuku naprotiv bas toa sto se dostapni,iako na prv pogled mozebi i ne izgleda deka e taka.

AUUUUUUUUUF OPASNI STE.....fraer e da znaes da sviris na saxsephon ili truba ... i da sviris vo nekoj club vo Harlem na zacadeno mesto i crveno svetlo i na sankot da sedi nekoja 35 godisna ( a ti si 20 do 25 )moze i 40 tipkata i vejke dodeka ja slusa tvojata solo izvedba te posakavo celosno i najnormalno odite vo nejziniot stan vo HonG Kong... a fraerka e tipkata koja sedi na sank vo zacadena prostorija i crveno svetlo dodeka muzicarot ja izveduva solo tockata so truba ili saxs celosno se inspirira od nea i postojan ja pozdravuva na microphonot i kazuva deka sekoja naredna pesna e za nea

kaj nas za decko se vika FRAER pa sea vi procenete ponatamu,se razbirame neli.jas za terminot fraer imam pozitvno mislenje i mislam deka fraer e dobar tip so dobri maniri, a veruvajte takvite ne s e nogu

AUUUUUUUUUF OPASNI STE.....fraer e da znaes da sviris na saxsephon ili truba ... i da sviris vo nekoj club vo Harlem na zacadeno mesto i crveno svetlo i na sankot da sedi nekoja 35 godisna ( a ti si 20 do 25 )moze i 40 tipkata i vejke dodeka ja slusa tvojata solo izvedba te posakavo celosno i najnormalno odite vo nejziniot stan vo HonG Kong... a fraerka e tipkata koja sedi na sank vo zacadena prostorija i crveno svetlo dodeka muzicarot ja izveduva solo tockata so truba ili saxs celosno se inspirira od nea i postojan ja pozdravuva na microphonot i kazuva deka sekoja naredna pesna e za nea
aj eve deckovo moze e fraer,kvaliteten muzicar,smeker i dr. a po sto e ziti se fraerka zenata koja samo sedi na sank?

rabotata e sto kaj nes e pogresno mislenjeto za toa sto e fraer.ke kazete za nekoj ej ovoj e fraer ili ovaa e fraerka.sekoj razlicno procenuva ali prav fraer spored mene e decko sto normalno izgleda znaci nemora da e epten ubav,status da ima dobar i obrazovanie ,da e prosetan i da znae da se ponasa i muabet da pravi i da saka.da se odvojuva od sredinata po nekoja od ovie raboti.a ne e fraer so dreme vo kafici i diskoteki so gi znae site i so se muva so site ili sto se smeka so site.pravite fraeri kaj nas nemozes ni da gi vidis.:smir:

EDNO NESTO SO ZABORAVIVTE DA GO KAZETE< <<<NE MOZE DA BIDE FRAER AKO NEMA PARI<ZS TAKVITE NE GI RECKAAT VOOPSTO<MA KOLKU SAKA NEKA BIDE PAMETEN I RED DRUGI RABOTI

Кретен/ка кој/а мисли дека може да манипулира со секого/ја и може во исто време да оди со уште 3 и нема во животот добиено корпа..а доколку ја добие нема да признае дека ја добил/а туку тека тој/таа ја дал/а уствари

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom