Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Брок Лобстер ќе стартува за Мајами, се повредил стаклениот Танехил :vozbud:

Интересна статистика
27caf9b6c2c2b8e545113036fa7312a6.jpg

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Бенгалс бе :facepalm: Во редзоун се, место да цедат време до крај и да не дозволат давање посед, тие надвор излегуваат после кеч и дирек ура на тачдаун :tapp:

Цела сезона ги трпим у тим на фантази Барбер РБто на Тампа и Сану, и денеска ги ставив на клупа двајцата 30 поени заедно, и најверојатно ради тоа ќе изгубим ццц

Иначе ако треба некој РБ имам за давање, може да пуштите понуда.
Не сум задоволен од Ресиверите па ако добием добра понуда може да напраемо бизнис

Znaci preku kur od ovoj fudbal sto se igral pred 30 godini a jags sakaat da go reinkarniraat.
Moze i poubavo vo London da se ja prefrlat fransizata ama i da ne se natprevaruvaat veke vo NFL. :tapp:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ovie ne znaat kaj teraat. Pocnaa odbrana so 12 igraci :facepalm:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Бенгалс бе :facepalm: Во редзоун се, место да цедат време до крај и да не дозволат давање посед, тие надвор излегуваат после кеч и дирек ура на тачдаун :tapp:
Си имаат страв у коски они од Стилерс :pos:

Ќе му се удрат од глава овие атрактивните пасови на Махонс

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Чист block in the back на кик-оф враќањево.

ТБ вакво трчање немал оддамна. :D

Прејака утакмица, за малку ќе ја прокоцкаа Петс.

Последно уредено:
Сони е одличен, само не беше приоритетен за да инвестираат прва рунда пик во него. А и офанзивната линија гази моментално, многу работа му завршуваат.

Искрено мислам дека НЕ ги имаат најспорите лајнбекери во лигата и мислам дека кај и да е ќе има трејд за брз лајнбекер. Нападот полека влегува во втора брзина, функционира барем, иако ова дефинитивно не е врвот на нивната игра, повеќе е резултат на лошата игра во одбрана на КЦ, дечките ако не се подобрат мислам дека пак ќе јадат пораз во првиот натпревар во плејоф, едноставно без одбрана на барем солидно ниво (топ 15 во лигата) нема што да бараш во плејоф, овие гревовиве играат со темпо да бидат најлоши во историја по дозволени јарди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom