Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Ок не гледав ништо, али на време сум си за СНФ-во барем :D

Само резултативе ќе ги коментирам пшто не знам што се деашваше

Бафало до победа а? Свака част.

А бе Џајантс ептен сте неспособни..

Синси годинава богами солидни, ваљда и плејоф би играле...ама ајде, ќе видиме рано е

Кливленд!!!!

Три икса годинава имаат бе... :cuc: :cuc: :cuc: (Икс од кладилничарски аспект) Во чудна позиција се Рејвенс како организација богами..

Ayy lmao Роџерс го јадел стапот од Лајнс бе :ROFLMAO:

Чифс :cuc: :cuc: :cuc: Енди Рид :cuc: :cuc: Едвај чекам да почнат 2-3 порази по ред да сврзат сезонава и да се посерат во плејоф, ептен предиктбл е ова :D

Џетс!!! Ваљда Дарндолд играл цела, ептен супер, лајкабл ми се Џетс, се надевам Дарнолд ќе им успее како КБ за иднината. Мило ми е што ги тепале Бронкоси - најмех екипа у моментов што е, жалам тие што се фанови на Бронкос, екипата им е ни таму ни ваму

Стилерс :cuc: :cuc: Фалконс изгубени годинава. Срамота за ваков тим да имаат ваков скор...

Лол, Груден ќе го јаде стапот изгледа уште на крај на сезона а? :( :(

Вајкингс (y) Ова ваљда било добра утакмица богами...тапа старт за Иглс, мора да сврзат они пар победи барем во плејоф да стигнат, после тоа друга прича ќе биде

Aризона до прва победа!!!!!!

Аууу штета за Сихокс :( Не знам дали во гарбиџ тајм се доближиле или не....ама штета :(

Овдека Каубојс се фаворити ама се надевам Вотсон ќе распали.

Играм фантази во четири различни лиги и ова е прво коло сите четири победи. :cool::cool::cool:

Аууу Браунс... :cuc: во само пет меча им успеа да стигнат до секој можен резултат

Ова не знам дали некогаш се има десено..

Tied

Lost in regulation

Won in Regulation

Lost in overtime

Won in overtime

Мене око ми фати статистиката на Џетс, 38 трчања за 323 јарди:cuc: . Одбраната на Денвер пропадна како кауч.

Добро што и он и Роџерс имаат бар по еден СБ инаку ќе беше огромна штета.

А каде исчезна коментаторот на СК? Повеќе од пола саат го нема.

Последно уредено:
Што ќе има на СК?

527ef5bccf72d2b99c6edbda96c7db92.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom