Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Не можам да гледам ништо, викенд лига во Фифа 19, јбг. :D :D

Крозби што напраи денеска....РИП сите што го имате на Фантази. :D

Глеам резултати само, глеам Бенгалс ја свртеле со Мајами. Џетс ги газат Бронкос. :D

Крозби што се испромаши се испромаши, ама кикерот на Бафало им донесе победа во последните секунди.[DOUBLEPOST=1538942107][/DOUBLEPOST]
Нормално дека Крозби ќе ја има најлошата сезона во кариерата откако јас го пикирав на фантази...

Јас вака со Мариота. Го земав колово од вејверс као дека против Бафало игра (а во тим ги имам Бејкер и Дак), само 4 поени.:(:(:(

Стилерс конечно играат ко што треба, посебно специјалниот тим и одбраната. TJ WATT пострашен од брат му :)

Џозеф за победа на Браунс!!!! Ептен симпатична екипа ми се значи. Да не беа сите глупости со кикерот на старт на сезоната и нестартувањето на Бејкер од старт, можеа да бидат и 4-1 во моментот, ако не и 5-0.

Ja незнам само како Детроит е на 2-3 со победи против Пекерс и Петриотс, а порази од Џетс, Најнерс и Каубојс.

ццц, можеа комотно да бидат 4-1 ама ај јебига

Колку само немаат среќа Најнерс со повреди. После МекКинан и Џими, и Бреида се повреди.

Последно уредено:
Зошто не шутираа ФГ Фили последниот пат кога пантаа?
Тоа беше 60+ јарди. Иако Елиот има погодено над 60, одлучија да не ризикуваат. По мене боље ќе беше на 3&20 да одат на сигурна акција со 8-10 јарди, чисто да му обезбедат добра позиција на Елиот.
Конечно не се спасија Орлите.

Ремс 5-0, со Канзас единствените две екипи без пораз.

Страшна одбрана изигравме денес, клач интерсепшн на полувреме. Се знаеше дека Махоумс ќе има послаба игра со појака одбрана од вообичаено, првите два интерсепшнс оваа сезона, али пак 300 јарди со рашинг ТД, супер беше. Да се загрее вака одбраната и натаму и имаме солидна шанса за СБ. Иначе многу глупи казни добија Џегс, на првите два тачдауни со нефорсирани фаули губеа по 10 јарда.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Тоа беше 60+ јарди. Иако Елиот има погодено над 60, одлучија да не ризикуваат. По мене боље ќе беше на 3&20 да одат на сигурна акција со 8-10 јарди, чисто да му обезбедат добра позиција на Елиот.
Конечно не се спасија Орлите.

Ремс 5-0, со Канзас единствените две екипи без пораз.
И да промашеше Елиот, немаше да го изгубат времето шо го потрошија Минесота да стигнат доттука после пантот... некој си моја логика...си знае Даг, голем е :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom