Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Туа и Парди ми се квотербекови, ќе се преименам у The Emergency Center....

Ајде да почнеме со предвидувања

Билс - едни од фаворитите во дивизијата, се освен пласман во АФЦ финалето е разочарување, може да се оди и чекор повеќе, ама ајде, ќе кажам минимум АФЦ финале треба да се очекува

Мајами - мислам оваа сезона ќе се полоши, ама ајде да видиме, Имаат добар тим на хартија ама сега влегуваат со поголеми очекувања и сите ќе знаат како со нив. Голем предизвик, Да видиме до каде се

Петс - Не верувам да видат плејоф

Џетс - Мистерија. Нема ни да се осмелам да предвидувам. Знам, сите ги сметаат за фаворити за титула, ама не знам, мене ми е некако премногу ова да се предвиди, не би се изненадил и тежок флоп да испаднат...

Рејвенс - Мислам конечно годинава ќе им се поклопат коцките и ќе имаат добра сезона и ќе пробаат нешто во плејоф

Бенгалс - ваљда ќе влезат во плејоф, ама дивизијата е пекол, и пак мислам исто како и Мајами малце се преценети.

Браунс - и овие се мистерија. Ако не влезат во плејоф (што и многу очекуваат) трансферот на Дешон е еден од најлошите во историја

Стилерс - стандард

Тексанс - Успех ќе им е прв пик на драфт да се

Колтс - градат за иднината, не е им е битна сезонава

Џегс - сакам да кажам дека се преценети и може да не играат плејоф...ама реално дивизијава е смешка

Тенеси - сакам да кажам дека се потценети и може да бидат добри... ама, сите утакмици им се 50-50 на овие...

Бронкос - слично како и Браунс, ако не играат плејоф трансферот на Рас ќе биде еден од најлошите во историја

Чифс - главни фаворити за титула

Рејдерс - Зезната дивизија, башка им фали нешто.... не верувам да играат плејоф ама не се доволно лоши да танкаат

Чарџерс - Слично како и пар екипи во АФЦ се на граница меѓу "Ако освојат АФЦ нема да е шок, ама па и да завршат 8-9 и не фатат плејоф пак нема да е шок"

Далас - Би требало плејоф да фатат, за повеќе тешко

Џајантс - имаат шанса за плејоф, ќе се борат за тоа место до крај, не се така лоши како што некои можеби мислат

Иглс - исто, малце преценети, ама реално тимот им е јак. Мислам ќе изгубат од некого во плејоф, ама од кого..ќе видиме :D

Вашингтон - многу небитна екипа

Чикаго - мислам ќе бидат слични на Детроит лани. Ќе бидат добри и ќе изненадат многу луѓе. Ваљда нема да играат плејоф, ама не би ги отпишал

Детроит - немам нешто конкретно да коментирам, прв пат после долго време се полу-релевантни и ова е огромен огромен тест за нив. Ајде да видиме дали имаат сила за плејоф

Грин Беј - ....па да ум ебам матер нема Лав да стане уште еден ХоФ КБ, а?

Минесота - Имаа ептен подобри екипи порано, ама ќе биде ептен Минесота работа ако баш годинава извадат некој јак резултат. Имаат потенцијал за длабок run

Фалконс - цела дивизија е срање, некој ќе го искористи ова

Тампа Беј - цела дивизија е срање, некој ќе го искористи ова

Њу Орлеанс - цела дивизија е срање, некој ќе го искористи ова. Ваљда овие.

Каролина - добра пејачка, иако е од Битола. А да, цела дивизија е срање, некој ќе го искористи ова

Кардиналс - Успех е прв пик да се

Ремс - Потенцијално и овие сакаат прв пик, ама ќе видиме, не се ДО ТОЛКУ срање , шо знам..

9ерс - преценти и овие (уствари мене сите ми се преценети освен Чифс и Билс изгледа :ROFLMAO: ) ама секако во топ екипите во НФЦ

Сихокс - првично ти оди да кажеш дека ваљда нема годинава да играат плејоф и Џено ќе падне ..ама ја гледаш НФЦ и сфаќаш дека не е толку тешко да фатат плејоф

Odlicen natprevar za otvaranje na sezonata ispolnet so dosta sudiski greski protiv Lavovite barem 3 false starts i 1 ofanziven holding, istotaka dosta greski i dropovi od fatacite na Chiefs imav custvo deka pola od topkite bea dropovi, nevoigranost ili sto, bitno e da se potencira deka Kelce ne igrase koj e prva opcija.

Not the same ol' Lions bitches :ojeaa:

И судиите и Џаван Тејлор да пушат пенис!

Ovie Rams se eben kriptonit za Seahawks drugo objasnuvanje nemam

Ofanzivnata linia na Giants na isto ramnilo kako onaa na Broncos od predhodnata sezona duva promaja od site strani.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom