(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе роналдо и да може да игра со Виљареал во среда да не го пуштат да игра. Иако напредува се тоа пред време да си бидеме сигурни дека нема да поебе нешто нека не игра. И така лига на шампиони групата ни е прилично лесна така да може да дозволи фергусон да не го игра.

море брат...ако го земи САФ за во составот за утре...
...............ќе им го извеме од “фрижидер“ да дајт еден гол..и потоа ќе излезит :):pos2::pos2::pos2:

Се шалам...ама еве САФ не ја исклучува и таа можност...сепак и јас мислам дека во однос на неговото ваќање треба да бидеме стрпливи...

Утре ке биде интересно а шо велите кајганџии да се собереме негде у ск да глеаме заедно ?? јел да жешко ке биде...

ако роналдо е спремен зш да не изиграт 15-20 мин. во среда колку да ја осети топката??
а за утре no comment. се знае веќе. како и секогаш така и сега ќе ги газиме. торес и џерард ќе играат не може на клучен натпревар рафа да си дозволи да ги нема двајцата најдобри. ама џабе е исто им се фаќа пак ќе губат.
едвај чекам да го видам бербо на терен:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

ако роналдо е спремен зш да не изиграт 15-20 мин. во среда колку да ја осети топката??
а за утре no comment. се знае веќе. како и секогаш така и сега ќе ги газиме. торес и џерард ќе играат не може на клучен натпревар рафа да си дозволи да ги нема двајцата најдобри. ама џабе е исто им се фаќа пак ќе губат.
едвај чекам да го видам бербо на терен:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

15 20 минути во кои пак може да се здобие со повреда која не е потребна за џабе да ја добие. Топката он ќе си ја осети на тренинг. Не мора да игра со виљареал како прво што и мечот ќе е прв во лш и нема никаква потреба од него.

ИИИИИИИИИИИИ Да, сега читам за Роналдо, значи утре ПОКОЉ ќе бидит, ќе ги туриме.

15 20 минути во кои пак може да се здобие со повреда која не е потребна за џабе да ја добие. Топката он ќе си ја осети на тренинг. Не мора да игра со виљареал како прво што и мечот ќе е прв во лш и нема никаква потреба од него.

Ако биде спремен нема да му е ништо ако одигра некоја минута. Ферги нема да го ризикува сега кога речиси цел состав е на располагање. Ако игра Роналдо, тоа значи дека стварно е спремен. А можеби и оваа изјава е како психолошка војна, демек не само кај Ливерпул, и кај нас се враќаат главните играчи... Ќе видиме. :wink:

Утре ја гледам утакмица и тргнувам за Скопје на кошарка...Се надевам дека ќе одам среќен :pos2::pos2:..Мој тип 0:3 :)

Едвај чекам да ја глеам ...btw купувам дрес од манчестер комплет или само горен од Андерсон,Нани,руни,Берба(:pipi:),К.роналдо...мојот шо го иам е стар и од мн перење се стори чкор и го фрлила мајка ми:tapp:

Па така, јас не видов, а се работи за најголемото дерби во Англија.
Не сум видел да најават дека ќе ја дадат. :helou:

Да не има некоја информација за Карик ќе игра ли во прв тим утре?

Ќе ја дават.
Ќе ја даваат, ама обични ги најавувале, а сега само за Милано - Вардар видов најава, а тоа не е типично за нив, но сепак нема шанси да не го даваат на Телевизија, пошто и на www.liveonsat.com го имаат како најава. :)

Ќе ја даваат, ама обични ги најавувале, а сега само за Милано - Вардар видов најава, а тоа не е типично за нив, но сепак нема шанси да не го даваат на Телевизија, пошто и на www.liveonsat.com го имаат како најава. :)

Абе даваа најава во средата кога играа Македонија Холандија баш видов најава една имаше ама од тогаш на ТВ ништо не сум начекал на А1 не дека сум ја уклучил многу.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom