Започнаа “психичките бомбардирања“ за Северна Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата ABC
  • Време на започнување Време на започнување
a jas koj sto gledam grtcka tv...sekoj den vi velam deka tie na bilo koe ime ke se soglasat....bilo koe...

Го делам мислењето,било кое име само не Македонија,се сетија и тие колку е саатот,си велат што се пикнавме кај што не не бери,иако малку задоцнето,ќе мора малку да ја анимираат сопствената јавност која ќе ги обеси на греди ако не направат или успеат да постигнат “мала“ измена.:toe:

КОЈ ТОА ТАМУ БОМБАРДИРА.......??????

Темава ја доживувам како "веќе започнато бомбардирање", па најпријателски ви препорачувам да ја искористите добро познатата воена стратегија- напуштање на "територијата" која ќе биде "бомбардирана", а во која за жал сте намамени. За оваа битка ќе ни треба "жива сила". Што повеќе сочуваме толку поголеми се шансите да ја добиеме "војната".
Поздрав,
до сите здравомислечки Македонци.

Druga rabota kako nekoj moze da ti zabrani da se pises nacionalnost Makedonec ???

Aj ako ti e ova nezgodno prasanje aj da ve prasam a ako ponudi EU deka ke vlezeme vo EU za 3 godini i potpise toa togas ke prifatite imeto da se smeni a ?

Богами вака опкружен од 3 дами во поодминати години е навистина привилегија.. ве фатил климаксот па многу фрустрации насобрани на мал простор.

Море мрчи сега колку сакаш,само одговори дали ќе се согласиш и ти?Убаво те праша човекот.:jaj:

Mu se rasipal telefonot , izgleda pa sea da dobie na vreme defokusira...

I sea sto so sitna navreda i provokacija ke izbegas od prasanjeto ?

Ke prifatis ili ne ?

Чекам инструкции, не ме дирај сега.

Ваљда ќе ми јават поскоро за да можете да одморите коски... вака сенилни .. ќе треба да запишете..

КОЈ ТОА ТАМУ БОМБАРДИРА.......??????

Темава ја доживувам како "веќе започнато бомбардирање", па најпријателски ви препорачувам да ја искористите добро познатата воена стратегија- напуштање на "територијата" која ќе биде "бомбардирана", а во која за жал сте намамени. За оваа битка ќе ни треба "жива сила". Што повеќе сочуваме толку поголеми се шансите да ја добиеме "војната".
Поздрав,
до сите здравомислечки Македонци.

Поздрав и до тебе,само мора да знаеш дека понекогаш бомбардирањето не мора да биде само со бомби,има повеќе начини за водење војни.:toe:

Море мрчи сега колку сакаш,само одговори дали ќе се согласиш и ти?Убаво те праша човекот.:jaj:

Ја ли мрчам?

После толку испишани страни од мене треба да се подразбира дека не се согласувам, а ако ви е за забава провоцирање... подобро самите себе да си одговорите јасно и гласно, пред да скокате еуфорично.

E pa ajde naprajte konsensus i za drugovo moe prasanje taman koa si veke na telefon ne ne maci nas vaka stari da cekame previshe ...ispostuj starije :smir:

Jas sum za toa da ne se menja ni bukva od imeto pa sto saka neka bide , mu veruvam na Grujo znae sto pravi ...ete prenesi i ovoa :helou:

Вака сеа, со сите што ме цитираа за постот од пред неколку страни ќе се позанимавам утре, немам време едноставно.

Инаку, лесно е да кажеш не давам име, кога си имаш секакви материјални благодети, покрив над глава, храна на маса, а што да кажат, не малкуте семејства што живеат со 5000 месечно што крпат крај со крај. Како ќе им објасните на нив дека името е поважно од се? Како ќе им објасните дека битно е името, а не покрив над глава и храва?????
Некој кажа- писмен свет во кој си ги знаеш правата..... кој права бе чоече ти имаш само право на секои 4 години да бираш влада која ќе те дупи у здрав разум.
БИ го сменил името , не за кеиф на грците туку за подобро утре и за подостоинсвен живот на нас и на генерациите што доаѓаат. Тоа не ме прави предавник како што мислат некои идиоти на форумов, а вашите тврдоглави ставови...едноставно се без визија!

Утре нашироко ќе пишам на темава. едноставно ме курчат безрбетници коишто секој којшто е со спротивен став од нивниот го етикетираат како предавник. Ниту е разумно , ниту е демократски. Тоа си е мое мислење, јас ќе го кажам моето мислење а вие можете само дами се фатите за к...т!!!!

Поздрав и до тебе,само мора да знаеш дека понекогаш бомбардирањето не мора да биде само со бомби,има повеќе начини за водење војни.:toe:

Tокму тоа имав впредвид.
Очигледно е дека повеќе не се користат авиони.
Не за друго изгледа оти многу бучава прават.
Вака со благо, со кроце.
Ич да не се сетиш.

БИ го сменил името , не за кеиф на грците туку за подобро утре и за подостоинсвен живот на нас и на генерациите што доаѓаат. Тоа не ме прави предавник како што мислат некои идиоти на форумов, а вашите тврдоглави ставови...едноставно се без визија!

!!

Подостоинствен живот нема да имаат, тоа сигурно, а никој не ти гарантира дека ќе имаат и подобро утре - зашто и во развиените земји има бездомници, невработени луѓе. Ќе се крене стандардот, па тие што ќе немаат работа уште победен живот ќе имаат, не мислиш на тоа?

Ја ли мрчам?

После толку испишани страни од мене треба да се подразбира дека не се согласувам, а ако ви е за забава провоцирање... подобро самите себе да си одговорите јасно и гласно, пред да скокате еуфорично.
Nek' se malishani raduju.

Нашле за што да се фатат.
Реков и ќе повторам...Лешинари.
Нека им служи на чест.

И специјално за проќелавените дефетисти на темава

OLDMACO.jpg

Го делам мислењето,било кое име само не Македонија,се сетија и тие колку е саатот,си велат што се пикнавме кај што не не бери,иако малку задоцнето,ќе мора малку да ја анимираат сопствената јавност која ќе ги обеси на греди ако не направат или успеат да постигнат “мала“ измена.:toe:
ne bre braka ...koga velam bilo koe ime....sakam da kazam deka na bilo koja pridavka da se soglasime tie ke objavat na nivniot narod deka tie se pobednici....za zal pobednici ne moze da ima vo taa bitka ama da se potrudime barem zagubita da ni bidat pomali od nivnite;...
da dade bog da mu umre na komsijata kozata .....
MAKEDONIJA ZASEKOGAS

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom