Започнаа “психичките бомбардирања“ за Северна Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата ABC
  • Време на започнување Време на започнување
Neli Gruevski zamina vo Bukuresht so promena na ime?
Овој па, ќе дојде од нигде и ќе тропне нешто, ама задолжително зачинето со политика, партиска.

Како заминал? Со промена на име?

Овој па, ќе дојде од нигде и ќе тропне нешто, ама задолжително зачинето со политика, партиска.

Како заминал? Со промена на име?

Koja partiska...moja ili od Gruevski politika...ili od Lazar Elenovski togashna desna raka na Gruevski?Eve vidi i sam kako zaminal ke ti go postiram klipot so promenata na imeto po kojznae koj pat ne deka mi e interesno nego da svatish.

милошов јавно кажа дека за букурешт одат со Република Македонија (Скопје)...

На клипов гледам две изјави:

- едната на Груевски, кој кажа што не прифатил таму.
- втората, на Еленовски, кој изиграва "Свет".

Не се обидувај да ја политизираш темава, имаш уште 10.653 теми на форумов кај што можеш да бистриш политика (против Груевски, нели).

Ја ли мрчам?

После толку испишани страни од мене треба да се подразбира дека не се согласувам, а ако ви е за забава провоцирање... подобро самите себе да си одговорите јасно и гласно, пред да скокате еуфорично.

E па така бе изјаснисе ебаго,си се усрамил како некој дека ќе ти стави етикета.:smir:

Tокму тоа имав впредвид.
Очигледно е дека повеќе не се користат авиони.
Не за друго изгледа оти многу бучава прават.
Вака со благо, со кроце.
Ич да не се сетиш.

Абе и да се сетиш,џабе ти е.:toe:

ne bre braka ...koga velam bilo koe ime....sakam da kazam deka na bilo koja pridavka da se soglasime tie ke objavat na nivniot narod deka tie se pobednici....za zal pobednici ne moze da ima vo taa bitka ama da se potrudime barem zagubita da ni bidat pomali od nivnite;...
da dade bog da mu umre na komsijata kozata .....
MAKEDONIJA ZASEKOGAS

Тоа го знаеме уште од пред Букурешт,само тие си мислеа дека Македонскиот инает се изгубил со вековите.

Толку гладни се “Македонциве“ што дури 100.000 отидоа летоска на одмор во Грција да каснат суво лепче, овде не раѓа земјата...

Зар им веруваш на оние кој се платени психички да “бомбардираат“?

Се повеќе треба да отвараме вакви теми,бидејќи така се повеќе ги фаќаме оние со лажниот патриотизам.Иначе искрено некои многу ме изненадија

Некој викаат ТРПЕНИЕ-СПАСЕНИЕ.:smir:

Абе Правниче, и ние(мојата фамилија) живееме со 10.000 месечно па тоа не значи дека треба да се продадеме за уште 50 евра плус шо нема да ги видиме и ако го смениме името. ДАМЕ ГРУЕВ,НИКОЛА КАРЕВ,ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ,КРСТЕ МИСИРКОВ,ПРЛИЧЕВ па и партизаните,па ЧЕНТО,БРАШНАРОВ и многу други .... сите потекнувале од сиромашни семејства што лесно можеле да се продадат за 2-3 гроша . Меѓутоа тие се бореле и загинале за идеали и шо е најбитно ги почитувале тие идеали до крај . А се знае кој ке профитира од евентуалната промена на името - Фрчкоски и компанија шо дојдоја со куфери полни со пари од Грција,а ти сигурно нема да имаш подобар живот и повеќе пари . Треба да направиме држава шо самата ЕУ ќе не моли да влеземе во унијата,а не ние да исполнуваме нечии фашистички услови. А ако напрајме финансиски и економски стабилна држава за к.р ни е ЕУ.

Гореспоменатите не биле баш и некоја сиромаштија која би се продала за грош-два,колку да се знае вистината.:smir:

koja vecnost ado??? mojata ili tvojata ?? :) inaku za nekoj koj doziveal da slavi i drugi NEKA NI E "CESTIT"...denovi ...posle zaboraveni....malku ke pocekam....... baska mnogu mi e nekako zalepen do 9 Septemvri ............. :) najverojatno "slucajno"...

А бе па и ти,датуми ко датуми,еден вели:-ПРАЗНИКОТ-ПРАЗНО НОСИ.:smir:

тоа и го мислев...

Ako Severna ili Gorna Makedonija e promena na ime togash R.M. Skopje e istoto.

На клипов гледам две изјави:

- едната на Груевски, кој кажа што не прифатил таму.
- втората, на Еленовски, кој изиграва "Свет".

Не се обидувај да ја политизираш темава, имаш уште 10.653 теми на форумов кај што можеш да бистриш политика (против Груевски, нели).

Pa kolku sho znam temava e politika ne check this out...inaku kje go prifatam ovoj tvoj post kako beganje od prashanjeto koj toa sakashe da go smeni imeto.Pa dali Elenovski izigrava Svet ili neshto drugo se glea koj e bezkompromisen.Nishto od tebe...tvoite fakti i argumenti nekako se izdishaa.

Pa kolku sho znam temava e politika ne check this out...inaku kje go prifatam ovoj tvoj post kako beganje od prashanjeto koj toa sakashe da go smeni imeto.Pa dali Elenovski izigrava Svet ili neshto drugo se glea koj e bezkompromisen.
Подфорумот е политика, а темата во подфорумов за подобро да ја разбереш, прочитај го првиот пост со кој е отворена. Не е универзална бљувотница кај што се трпа се што е поврзано со политика.

Pa kolku sho znam temava e politika ne check this out...inaku kje go prifatam ovoj tvoj post kako beganje od prashanjeto koj toa sakashe da go smeni imeto.Pa dali Elenovski izigrava Svet ili neshto drugo se glea koj e bezkompromisen.Nishto od tebe...tvoite fakti i argumenti nekako se izdishaa.
Самоубицо, се знај кој го мени името..Лисецот, оној Кирче, кој ден денес пазари со драхми по трафиките..А една изјава на Еленовски, а притоа не се смени името во Букурешт, е само една глупа намештаљка од опозицијата за да се урне од власт Груевски, ти се тебе доволен доказ?

Е добро бе,ако замина си размислил ли зошто не е сменето досега?
Можеби Бранко го спречи во намерите?:toe:
Да, да, Бранко јасно стави до знаење дека името не смее да се смени и дека нема компромис затоа што ќе падне крв, лично од неговата комитска кама! :pos2:

Да, да, Бранко јасно стави до знаење дека името не смее да се смени и дека нема компромис затоа што ќе падне крв, лично од неговата комитска кама! :pos2:

Да бе,не џабе го викаат “ПАПА“.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom