F
FilipMacedon
Гостин
Вака сеа, со сите што ме цитираа за постот од пред неколку страни ќе се позанимавам утре, немам време едноставно.
Инаку, лесно е да кажеш не давам име, кога си имаш секакви материјални благодети, покрив над глава, храна на маса, а што да кажат, не малкуте семејства што живеат со 5000 месечно што крпат крај со крај. Како ќе им објасните на нив дека името е поважно од се? Како ќе им објасните дека битно е името, а не покрив над глава и храва?????
Некој кажа- писмен свет во кој си ги знаеш правата..... кој права бе чоече ти имаш само право на секои 4 години да бираш влада која ќе те дупи у здрав разум.
БИ го сменил името , не за кеиф на грците туку за подобро утре и за подостоинсвен живот на нас и на генерациите што доаѓаат. Тоа не ме прави предавник како што мислат некои идиоти на форумов, а вашите тврдоглави ставови...едноставно се без визија!
Утре нашироко ќе пишам на темава. едноставно ме курчат безрбетници коишто секој којшто е со спротивен став од нивниот го етикетираат како предавник. Ниту е разумно , ниту е демократски. Тоа си е мое мислење, јас ќе го кажам моето мислење а вие можете само дами се фатите за к...т!!!!
Ти си идиотот ,првин сакаш да смениш име на твојата држава и пак да останеш патриот е тоа ти е идиотизам,со право те осудуваат луѓето