Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе се преправам дека не се познаваме. Не сакам драми по улици да ми се дешаваат па после цел град уште толку да ме оговара.
Ти шо би напраил?onaka so drugar si ides i moze i dobro vecer ke si kazete![]()
Џабе е отворање на очите, може не е до тебе причината, имаш такви девојки на кои не им е интересно да се само со еден постојано, ако не се качат секој викенд на различен за нив животот нема смислаХАХАХА прво не верувам дека би се случило некогашвторо и да се случи ќе им честитам и ќе ги отворам очите да поработам на себе,зашто не сум знаел да ја задржам покрај мене
![]()
Тешко дека ќе размислуваш во таква ситуација на праќање на пивоПа често сум замислувал ваква ситуација, на пр. ги гледам во маракана онака занесени, исполапани и сл. и секако им пуштам пиво на двајцата по келнерка, за кога дотичнава ќе се сврти и ќе ме погледне да се замрзне, али може да излезе и автогол, т.е да ми направи живели и да си продолжи
Како и да е ова е сценарио на кое сум помислил за девојка која не ми одземала многу време и љубов од животот, не сум размислувал за некоја што би ме освоила посериозно. Имам пишано во темата со изневерувањето после 5+ години за нешто посериозно![]()
па ако го начекаш со друга, сигурно се наеба(л)Нека се моли да не го видам со друга оти наеба!
Ти шо би напраил?
Јако. Побарај им да ти раскажат како се запознале и како им одиЌе им се придружам.
И ќе се понудам за ненадејни проблеми дека сум тука и да ги сослушам, па ако може и помогнам.Јако. Побарај им да ти раскажат како се запознале и како им оди![]()