Како ќе реагирате ако ја/го виделе вашиот/а партнер/ка со друг/а?

• Креатор на темата Креатор на темата Strumi4an4e
  • Време на започнување Време на започнување
Веројатно би и лупнал еден бокс у фаца, онака би ја гаѓал у нос :mad:

Ќе се послужам со Friends гифчиња за да опишам:

Прва реакција:

sWdFzef.gif

па после следи:

ross-clapping.gif

и на крај:

kill_me.gif

ХАХАХА прво не верувам дека би се случило некогаш:) второ и да се случи ќе им честитам и ќе ги отворам очите да поработам на себе,зашто не сум знаел да ја задржам покрај мене :D
Џабе е отворање на очите, може не е до тебе причината, имаш такви девојки на кои не им е интересно да се само со еден постојано, ако не се качат секој викенд на различен за нив животот нема смисла ;)[DOUBLEPOST=1393060658][/DOUBLEPOST]
Па често сум замислувал ваква ситуација, на пр. ги гледам во маракана онака занесени, исполапани и сл. и секако им пуштам пиво на двајцата по келнерка, за кога дотичнава ќе се сврти и ќе ме погледне да се замрзне, али може да излезе и автогол, т.е да ми направи живели и да си продолжи :cool:
Како и да е ова е сценарио на кое сум помислил за девојка која не ми одземала многу време и љубов од животот, не сум размислувал за некоја што би ме освоила посериозно. Имам пишано во темата со изневерувањето после 5+ години за нешто посериозно:)
Тешко дека ќе размислуваш во таква ситуација на праќање на пиво ;) повеќе веројатно е дека ќе побараш шише со пиво и ќе му го расцепиш од глава на било кој од нив откако да му дадеш да пијат :D

Ке и го искршам носот и ке ја ркнам со шлајм 10 пати . а со копилето Зависи од ситуација. Ако знаел дека ми. е девојка и тој го јаде

Јако. Побарај им да ти раскажат како се запознале и како им оди :D
И ќе се понудам за ненадејни проблеми дека сум тука и да ги сослушам, па ако може и помогнам. :X3:

Бокс,клоца,шамааар..... И што фајде од насилстфо? Као демек казна за сторено кривично дело шфалерај позади грб.Едноставно ке се деси крај на филм што се вика наша врска која е резултат на нашу љубаф.А кд се нема љубаф има се шфаљерај.Значи едноставо крај.Нов лис,нова страааана
нова љубаф,идемо од почетак
А што би напраија у туј ситуацију стфарно незнам, искрено криво ке ми е, на кога нема да му е?
Ке биду нервозан и љут, али никако нема да гу удару

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom