Како ќе реагирате ако ја/го виделе вашиот/а партнер/ка со друг/а?

• Креатор на темата Креатор на темата Strumi4an4e
  • Време на започнување Време на започнување
знајш шо прај џон вејн кога ќе му ја земат женската?
-ТЕПА!

или е натепан :D

Добро вече да се упознамо баш сте диван пар
хајде да славимо у име срече решимо ову ствар
да се упознамо и да ти кажем да љубиш погрешну....

Па често сум замислувал ваква ситуација, на пр. ги гледам во маракана онака занесени, исполапани и сл. и секако им пуштам пиво на двајцата по келнерка, за кога дотичнава ќе се сврти и ќе ме погледне да се замрзне, али може да излезе и автогол, т.е да ми направи живели и да си продолжи :cool:
Како и да е ова е сценарио на кое сум помислил за девојка која не ми одземала многу време и љубов од животот, не сум размислувал за некоја што би ме освоила посериозно. Имам пишано во темата со изневерувањето после 5+ години за нешто посериозно:)

Ќе му го пресечам половиот орган и ќе го натерам да си го изеде:sneaky:

Ќе го обрукам и пред другата женска. Ќе му речам вчера те видов со друга, завчера со друга, сега пак си нашол жртва. Да му расипам и со новата :D

Последно уредено:
ХАХАХА прво не верувам дека би се случило некогаш:) второ и да се случи ќе им честитам и ќе ги отворам очите да поработам на себе,зашто не сум знаел да ја задржам покрај мене :D

Нема време детето за други, едвај со мене излегува на крај. :D

Во случај да се случи, не знам, ќе му ја скршам главата.

Не успеав да го фатам мамето негово, не ми отвори врата. Ни ја не би си отворила до душа познавајќи се

би отворил...збориш за него или за мене? :) ја до душа сакав да влезам али имаше клуч на врата :P
да бев јас зад заклучена врата а ти да чукаше на неа, ќе слезев од швалерката, ќе ти отклучев и ќе ти отворев врата и ќе те пуштев и тебе да се придружиш и ја увеличаш веселбата

да бев јас зад заклучена врата а ти да чукаше на неа, ќе слезев од швалерката, ќе ти отклучев и ќе ти отворев врата и ќе те пуштев и тебе да се придружиш и ја увеличаш веселбата

видиш, да размислуваа ко тебе сите врските ќе беа каде каде позабавни :P

so bi napravil... hm a ne deka ne sum bil i takvi sah pozicii no pred da dojde do mat ... samo ke se prekrstam i ke si recam dobro dali si normalen so napravi, i nisto posle vika edno dva tri meseci i am sorry ne bese nisto toa znaes i samata deka te sakam i jebiga .. zavrsuva se .. a da ja vidam nea so drug ako i odgovara vo nestata koi ja pravat srekna bon voajage :D so da kazam ... poinaku ako razmislis ke ispadnes sebicen i cuvar na neciva dusi pusti neka uziva narod i ne se zamaraj .. sekako eden e zivotot i kratko trae epten .. poarno da si posleden nego prv vo nestata :D poslednoto se pameti a prvoto i onaka e daleku vo zaboravot :D[DOUBLEPOST=1393002171][/DOUBLEPOST]ubivanje na cuvstvata i unistuvanje neciva sreka... joj pa tvoeto ego e .. napumpano losho .... od koga postojat vakvi females who dont care about other luck :D abe pusti neka prazni pistol so se zamaras tebe ti e barem dostapen nea samo ednas ke i ja napravi vecerta .. da se pocuvstuva kako zena a utre pak ke si ostane taa bitch a toj ke dojde kaj tebe reptomaterijali :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom