Втора класа

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување
Груб збор за дефинирање на совршени карактеристики кој ги бараме кај партнерот:)
Сатори што кога ќе ја најдеш идеалната комбинација,каде се ти се допаѓа,ќе можеш да бидеш со некој каде само брадата ти се допаѓа?

Разбирам класи за нешто шо може да се види и да се потврди од сите (пари ова она)

А за убави на класи....за мене убо за тебе неубо.Нема мерило за тоа

Никогаш не сум ги делела на прва, втора, трета, четврта класа.Кај еден ми се допаѓале небесно сините очи, кај друг устата, кај трет брадата, кај четврт интелегенцијата.Не сакам поделби од тој вид ... ме ограничуваат некако.
А тоа ме убива.

Затоа очигледно никогаш не сум ги имала тие проблеми, ама пак, јас сум немирна ко ветер.Не сакам класи.:smir:

Е ај сега работава љубовен комунизам и сите сме еднакви. Сите класифицираме и секој не класифицира. Разликата се состои во критериумите по кои се класифицира.

Разбирам класи за нешто шо може да се види и да се потврди од сите (пари ова она)

А за убави на класи....за мене убо за тебе неубо.Нема мерило за тоа

Па не се збори за убавина :)))

И да не се разбереме погрешно темава не е за убавина туку за лични критериуми и преференси горе примерот беше само за појаснување.

Критериумите за класификација се индивидуални. Ама кога некој ќе успее да се гледа со личност која според неговата перцепција и личните критериуми спаѓа во 2ра класа (односно подоле од 3та класа според Викторијанската класификација за љубовно-сексуални потенцијали и ресурси) и да биде среќен со тоа, тогаш.. Impossible is nothing :vozbud:

Океј, класифицираме. И темава е крајно лична од прости причини наведени во постот кој ја отвори темава, па лично и ќе и пристапам: Сум имал првокласна. Биднало со неа. Не останавме заедно не ради класна разлика низ физички призматикус (или призма на физикус :) ), ами ради ред други мали ситхи хрчкави ствари кои се случуваат по теорија на веројатност, хаос или к'смет. Сега живеам од ден за ден во надеж дека... шала.

Верувам дека е до човекот, колку сака да се ограничи или да се ослободи од стегите кои се наметнати, синс д бигининг оф тајм. Пример, Гордон, јас, Бати... гледаме некоја феноменално еблива риба по улица и ја ставаме во топ 3 на шортлист. Се понатака во врска со таа девојка - за нас непозната на никој друг начин освен преку оние изведени заклучоци низ окативен метод - е мистерија, непозната, X, квадратен корен од Пи. Фикс момент: вечерта поминува супер со момичката во кревет, ал испаѓа дека е труба во секој друг поглед. Сега стегите идаат на сцена: Дал би останал со труба зошо е прва класа според А1 Ексклузив или ќе си најдеш своја прва класа по Леандрин принцип? :smir:

Затоа, јас не се ограничувам. Во нити еден аспект. Ми класа е су класа. Нау, шоу ми јор џениталс.

Следи еден грам мудрост, акал, излезен од еден од омилените ми филмови, "Scent of a woman":

http://www.imdb.com/name/nm0000199/"Women! What can you say? Who made 'em? God must have been a fuckin' genius. The hair... They say the hair is everything, you know. Have you ever buried your nose in a mountain of curls... just wanted to go to sleep forever? Or lips... and when they touched, yours were like... that first swallow of wine... after you just crossed the desert. Tits. Hoo-ah! Big ones, little ones, nipples staring right out at ya, like secret searchlights. Mmm. Legs. I don't care if they're Greek columns... or secondhand Steinways. What's between 'em... passport to heaven. I need a drink. Yes, Mr Sims, there's only two syllables in this whole wide world worth hearing: pussy. Hah! Are you listenin' to me, son? I'm givin' ya pearls here..."

Ако така гледаме на работите типот нема веќе да фати женска никогаш :toe: или како што си викаме идеме на Ибица на клабинг :vozbud: и веќе може да се пензионираме...мора да најдеме други дострели во животот и да продолжиме понатаму...депресијата е најлошото нешто
...инаку јас не правам поделби и класификации,во случајов секоја девојка е убава на свој начин...можеби ќе најде и он поубава...којзнае :toe:

Имав еден другар на кој слабост му беа убави девојки и му се погоди да ја фати 'најубавата'. Манекенка, прекрасно тело и згора на се пријатна девојка која што беше и те како посакувана. Откога раскинаа после извесен период ми делуваше малку разочарано затоа што како што велеше тој секоја после неа му била втора класа и дека тешко некоја ќе му се погоди барем приближно.

Што ако вашиот партнер/ка по ваши критериуми е втора класа? Се помирувате со тоа, се фрустрирате или...? Или па уште поинтересно што ако веќе сте ја имале пастрмката во рака, ви побегнала, па сега мора да се задоволите со плашици.

И да не се разбереме погрешно темава не е за убавина туку за лични критериуми и преференси горе примерот беше само за појаснување.

Сликата за една девојка настанува во еден факинг момент во глава и ако си напраиш слика дека е таа најубавата најпаметната и токму тоа шо ти треба тогаш многу е јасно дека после сите ќе бидат втора класа. Се губат ствари па така и личности. Има некој коефициент пак да се најдат, ама јебига не си спремен да играш секогаш со големи влогови. А и многу е и извесно ако сите други девојки ги сметаш за под класа на таа шо ти оставила најголем впечаток да се најдеш себеси 20 години подоцна на психијатриска лежалка, сингл, се присеќаваш на моментот кога(кажи некоја рандом ситуација) и викаш дека ти е чудно шо си уште сингл одтогаш.
Нема прва, втора класа... Има секс за една ноќ. Ако не ти е доволна една ноќ, следната ноќ прај се ко да ти е прва...

Втора класа ??
Добро , ако сметам дека е втора класа зашто воопшто би сакал да бидам со неа ?
Ради реда ? Колку да се има нешто ?? Епа не фала. Ако ја сметам девојката за втора класа нема причина да бидам со неа ...
И плус колку е глупа поделбава, по класи :uvo:

Сликата за една девојка настанува во еден факинг момент во глава и ако си напраиш слика дека е таа најубавата најпаметната и токму тоа шо ти треба тогаш многу е јасно дека после сите ќе бидат втора класа. Се губат ствари па така и личности. Има некој коефициент пак да се најдат, ама јебига не си спремен да играш секогаш со големи влогови. А и многу е и извесно ако сите други девојки ги сметаш за под класа на таа шо ти оставила најголем впечаток да се најдеш себеси 20 години подоцна на психијатриска лежалка, сингл, се присеќаваш на моментот кога(кажи некоја рандом ситуација) и викаш дека ти е чудно шо си уште сингл одтогаш.
Нема прва, втора класа... Има секс за една ноќ. Ако не ти е доволна една ноќ, следната ноќ прај се ко да ти е прва...

Ок првиот дел на постот го сфаќам како подобро е да не ризикуваш и да спуштиш критериуми а вториот нема класи и тие двата болдирани ич немаат логика. Секако дека има класификција сигурно Благица Павловска не е Анџелина Џоли ако гледаме од аспект убавина. А за секс за една вечер критериумите најчесто дали ти е доволно ебозовна и колку си очаен/напален. А сигурно ако истата вечер ти се погоди да бираш меѓу 2 што би ги леднал на крај сепак ќе избереш една врз некоја основа. Значи класификација има. Прашањето е дали да се спуштат критериуми или не (односно дали би се задоволиле со пониска класа) и дали ќе се помириш со втора класа или не или еве поопшто каква би била реакцијата во вакви моменти.

Втора класа ??
Добро , ако сметам дека е втора класа зашто воопшто би сакал да бидам со неа ?
Ради реда ? Колку да се има нешто ?? Епа не фала. Ако ја сметам девојката за втора класа нема причина да бидам со неа ...
И плус колку е глупа поделбава, по класи :uvo:

Дали е глупа или не е друго прашање ама тоа реално постои и е дел од секојдневниот живот. Темава е за мислења и реакции при вакви моменти.

Е ај сега работава љубовен комунизам и сите сме еднакви. Сите класифицираме и секој не класифицира. Разликата се состои во критериумите по кои се класифицира.

Да не ги гледаше работите кон призма на капитализам и комунизам, ќе разбереше дека јас немам стандардни критериуми и тоа беше она што сакав да го истакнам.
:back:

Хм...секој човек има критериуми,ама некако не е логична поделбата по класи.
Или ми е убаво со некој или не.
Со некој можеби ми е поубаво,со некој па и не толку.
Или ми се свиѓа или не ми се свиѓа.
Нема тука класи.

А сте се запрашале ли како им е на другите луѓе со вас ?
Која класа сте вие ?

Класите ги смислија комунистите за да го уништат социјалниот поредок. Прслукот на хепинес е загарантиран за сите. :pusk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom