Фармерки/здолништа со висок струк

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
WWIB-HW-Pants_0.preview.jpg

Само овој вид ми се свига,другите од искуство незгодни се за носење,барем јас не се чуствувам убаво:toe: и баш се тренди овие на сликава

Ако е убаво искомбинирано може. Имам една сукња со висок струк и баш е штосна, онака уз тело:)

Не знам ама мене ова воопшто не ми се допаѓа. Прво не ми изгледа нешто најубаво, а друго и јас кога би облекла такво нешто би се чувствувала непријатно. Глупо ми е да имам фармерки на мене со висок струк. Здолништа не носам така што не коментирам за нив :D.

Zdolnista so visok struk da, ama pantaloni grdo mi izgledaat

Не ми се допаѓаат фармерки со многу висок струк. Здолништата се ОК.

имам и фармерки и здолниште со висок струк ми се свиѓа како ми стојат

може се во мода ама јас немозам да ги носам ме нервираа а и не се пријатни за носење:nenene:

убави се ама јас не ги носам бидејки не ми се згодни а иначе мн ми се свигаат

Ми се допаѓа како стојат, поразлични од класична фармерка.Покрај другото ја издолжува ногата.Мислам дека прилегаат само на повисоки девојки, со послаби нозе преку што ги истакнуваат.Не ми го остава истиот впечаток и кога ќе видам ниска девојка со вакви фармерки.
Здолништа со висок струк не ми се удобни и секогаш ги избеднувам.

tumblr_m590mrzRXg1qirhc7o1_500.jpg

Каде во Скопје да најдам вакви!?
Ист ваков модел сакам! Тесни!
Please, ако видел некој, пишете ми pp, а може и на темава :)

Иначе многу ми се допаѓаат и фармерки и здолништа со висок струк, еве неколку слики:)

96334879499707508_qMclgV5l_f.jpg

116038127869219133_oeqK7nuj_f.jpg
Имам вишок 5-6 кила за оваква јас, може ќе ослабам летово и ќе се дрзнам да си купам една :))
96334879499704425_oPDVvLiW_f.jpg

tumblr_m44pqpXy7a1qlpncoo1_500.jpg

tumblr_m2xs5hCpCb1r036oao1_500.jpg

Овие тесниве модели посебно ми се допаѓаат, само што треба да си перфектен во стомак, бутови, листови и задник за да можеш да облечеш тесна со должина до колена :)

Фармерки не, ама здолжишта со висок струк :love: мм-мммм .. Damn girl, ги обожавам. Поженствено, поотмено и попривлечно нешто здравје.

high-waist-skirt-jeans-8.jpg

<<
>>

( 14 / 15 )

И мене ми се многу допаѓаат, само треба да имаш тенка половина за да ти стојат убаво.422811_360639653946771_168244953186243_1510018_1608516883_n.jpg

Обожавам и сукњи и фармерки со висок струк:love: ..скоро сите ми се такви:)

il_430xN.38940348.jpg

high_waisted_skirts.jpg

high+waisted+skirts.JPG

bluepinkjeans.jpg

Untitled-1-1.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom