Фармерки/здолништа со висок струк

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
WWIB-HW-Pants_0.preview.jpg

Ги обожавам :pipi:
Првиот пат кога видов девојка што носи слични како на вторава слика се заљубив во нив, но не знам како би ми стоеле, слаба сум и мислам дека во нив ќе изгледам уште послабо, а и задникот не ми е некој истакнат дел од телото, па уште помал ќе изгледа.

Ама ако, мислам дека за брзо време ќе бидат мои.
И здолништата ми се допаѓаат, многу. Но, не би ја носела таа должина, барем не засега. Повеќе ги љубам ултра кратките.

kolku mrzam pantaloni do rebra uff grozni mi se drzat toplo i ne mozes da gi obleces a nesakam ni takvi suknji

Супер се,,ми се допаѓа како стои,,а и тренди е!!:pipi:

Убави се, ама на лето ќе испариш во нив, а инаку зошто да не јас би ги носела.

Интересно е што јас имав огромна одбивност кон фармерките со висок струк,но откога си купив такви и коментарите дека навистина изгледам одлично и дека стомакот(мојот најголем проблем) речиси не се забележува,почнаа да ми се свиѓаат.:)
Сепак,се согласувам дека кај нас,не се толку распространети,ама па гајле ми е,барем убаво стојат и ме прават послаба и го прекриваат стомакот,а мене тоа е она што ми треба.:pipi:

А здолниште сеуште немам купено,ама и тоа ќе биде.:)
Па нормално дека не се многу распространети пошто кај нас касни малку модата,да не речам 1 год сигурно.
Инаку за фармерките/сукњите со висок струк совршено ја истакнуват силуетата.Многу ми се бендисват.Такви фармерки немам, пошто немам кај нас такви начекано.Имам само панталони со висок струк и ко шо кажа Крејзи го кријат стомакот и баш се елегантни.
Еве неколку слики:
katie_holmes_4.jpg
Coleen_Mcloughlin_1.jpg
fergie_3.jpg
cc3.jpg
kirsten_dunst_1.jpg
vm3.jpg
vb3.jpg
ds1.jpg
el1.jpg

Зависи какви се долу! Ако се цеФка, тогаш ја истакнуват силуетата и создаваат облини, така да: Фет Пипл стеј авеј оф ит! :pos:

Инаку и јас лично многу ги сакам, барем можам да седам ко чоек или да клекнам, без да излези падобранската гаќа. :pipi:

Е баш ми се свиѓаат, посебно суќните.
Суќничка со висок струк до колена и девојка со екстра долги нозе+високи штикли :vozbud:

Имам 2 вакви суќни и едни пантолони, ги обожавам :pipi:

ауууу,најпрекрасни се..фала богу се смени модава,да заличиме малце..највеќе мразам коа ќе видам некоја како седнала и забораила да си ги подигне фармерките,па цел гз и гаќи надвор-на ништо не личи

Имам ваква сукња со црвени линии по рабовите.
Омилена ми е.
Ги сакам и фармерките со висок струк,имам еден пар.
Супер го прикриваат стомачето.

Епа, фала Богу! Да може човек нормално да се облече. И нормално да изгледа. Тоа сечениците на колк секого - освен идеалните (а такви, не гледам во непосредна околина) го/ја прават да изгледа како грне.
Да живее високиот струк и се’ што истакнува односно покрива.

1. Фармерките со низок струк никогаш не биле на мода- нигжту пак добро изгледаат
2. Со висок струк ми се допаѓат и фармерките и здолништата

1. Фармерките со низок струк никогаш не биле на мода- нигжту пак добро изгледаат
2. Со висок струк ми се допаѓат и фармерките и здолништата

Не можеш да генерализираш вака. Се е прашање до вкус.
Прво напротив фармерките со низок струк беа во мода и сеуште се во мода и ќе бидат мода.
Второ фармерки и сукњи со висок струк се моментално хит и зависи од прифатеноста за како ќе биде понатаму.
Не му стојат на секого фармерки со низок струк исто како што не му стојат на секого фармерски со висок струк.
Јас во фармерки со висок струк не би се чуствувала удобно, едноставно не ги сакам. Може ај некои со средна висина прифаќам ама со многу висок струк нема шанси. За сукњи е друга приказна. Тие со висок струк се баш секси и женствени.
Јас прекрасно се чуствувам во фармерки со низок струк и ќе продолжам да си ги носам.

Инаку да се пофалам на темава дека конечно си најдов сукња со висок струк онаква каква што сакав и дека е преубава и супер ми стои и дефинитивно ми истакнува тоа што треба да биде истакнато, а го покрива тоа што е за покривање.

А да, си имам и фармерки со висок струк, исто се супер. Малце имам проблем со дишењето дека ептен ме стегаат, ама добро...трпи Маријо за лепота.:icon_lol:

Инаку еве и некои слики:

large_Look%205.jpg

MK%20on%20i%20am%20fashion.JPG

BG-0V1V_mp.jpg

14791995.preview_0.jpg

Valerie-Dumaine1158-copy.jpg

givenchy-spring-summer-20082.jpg

09-high-waist-shorts.jpg

acne_jeans_sweden2.jpg

high_waist_mango.jpg

fc97d64d-5d65-483f-b4b9-38f7a310d0b4.jpg

widownload_3.jpeg

можеби некако здолниште со висок струк тесно и до над колена да е...ама фармерки не ми се по мерак

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom