Фармерки/здолништа со висок струк

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Феноменални се...Бескрајно женствени ги покриваат непотребните а истакнуваат убавите делови од телото...Струкот стегнат, газето напрчено...:pipi:

Пробај со широчки панталони со низок (и потесен) струк, и да видиш болдираново како се гледа тогаш :smir::smir::smir:

Пробај со широчки панталони со низок (и потесен) струк, и да видиш болдираново како се гледа тогаш :smir::smir::smir:

За задник - да, може е добро фармерки со низок струк, ама за девојките кои имаат стомак, фармерки со низок струк е смрт, затоа што стомакот го прават уште поголем.:smir:

НЕ сум пробала, не ми се допаѓа, нема ни да пробам па камо ли да носам.

Фармерки и сукни со висок струк стојат на прилично слаби девојки, за мене не се!

За задник да може е добро фармерки со низок струк,ама за девојките кои имаат стомак,фармерки со низок струк е смрт,затоа што стомакот го прават уште поголем.:smir:

Праиме муабет за задното газе, не за предното :smir:
Иначе у право си, ама пак мноооооогу поубаво е фармерки со низок струк ( по можност широчки)

Праиме муабет за задното газе, не за предното :smir:
Иначе у право си, ама пак мноооооогу поубаво е фармерки со низок струк ( по можност широчки)

За девојки со совршено тело, фармерки со низок струк навистина убаво стојат.
Ама доколку има вишок килограм и тој истиот излага од фармерките, тоа сепак не е убава глетка. Затоа овде влегуваат фармерките со висок струк кои му помагаат на стомакот да биде стегнат.:)

Грешка ќе да си. :) Во широки панталони не се гледа болдираното. Особено не со низок струк.
Или па имаме сосема различна претстава за "широчки". :icon_lol:

Како што фармерките со низок струк го истакнуваат задникот, фармерките со висок струк го имаат спротивниот ефект.

Баш напротив.. Повеќе ја истакнуваат заобленоста од половината кон газот.. А нискиот струк го имаат спротивниот ефект..Барем кај емне е така:)

НЕ сум пробала, не ми се допаѓа, нема ни да пробам па камо ли да носам.

Фармерки и сукни со висок струк стојат на прилично слаби девојки, за мене не се!

Сега така викаш, но за некои-најмногу 2 месеци со сигурност тврдам дека ке носиш:smir:
Позз

Сега така викаш, но за некои-најмногу 2 месеци со сигурност тврдам дека ке носиш:smir:
Позз

Па не значи дека ако станат екстра модерни дека секоја девојка ќе ги носи во градов! Сеедно што се модерни ако не ти се допаѓаат.
Мене баш ми се допаѓа што сега определени девојки ги носат, кога не се толку популарни, тие се всушност оние кои ќе ја воведат таа мода на висок струк.
Мене не ми се допаѓаат многу панталоните, но мислам дека кога ќе се вработам еден ден ќе си купам баш такви, поелегантни се и попрактични. :) (ама пак нема да се со превисок струк:))

Познатите дизајнери ги популаризираат овие модели. Еве примери:pipi:
V276280.jpg
V276200.jpg
V277611_W316RGB.jpg

VL266607.jpg
V276281.jpg
V274952.jpg

V274964.jpg
V274572.jpg
V224568_RCD88.jpg

V265409_103.jpg
V276538.jpg
V267164.jpg

Па не значи дека ако станат екстра модерни дека секоја девојка ќе ги носи во градов! Сеедно што се модерни ако не ти се допаѓаат.
Мене баш ми се допаѓа што сега определени девојки ги носат, кога не се толку популарни, тие се всушност оние кои ќе ја воведат таа мода на висок струк.
Мене не ми се допаѓаат многу панталоните, но мислам дека кога ќе се вработам еден ден ќе си купам баш такви, поелегантни се и попрактични. :) (ама пак нема да се со превисок струк:))

Познатите дизајнери ги популаризираат овие модели. Еве примери:pipi:
V276280.jpg
V276200.jpg
V277611_W316RGB.jpg

VL266607.jpg
V276281.jpg
V274952.jpg

V274964.jpg
V274572.jpg
V224568_RCD88.jpg

V265409_103.jpg
V276538.jpg
V267164.jpg

Повеќето од тука ми личат на оние кловновите што идат на штаки, како продолжени нозе што имаат. Едноставно, многу не ми се свиѓа ова со висок струк :)

Не ми се свиѓаат... Незнам дали воопшто ќе ги носам... Навикнав на ниски... И сега незнам... Ќе видиме, незнам како ми стојат, али мислам дека нема да ми стојат така да не верувам дека би носела воопшто некогаш (се надевам другиве нема да ги снема од продажба)... Тоа за фармерки.. А за сукњи, повеќе ми се свиѓа, али и тоа не би носела пошо ионака ретко носам :)

глупо е...мислим ако некоја има стомаче поголемо..не и седи..а од друга страна на слабата со рамен стомак уште повеќе и го намалуа задникот...грозно е..и да имам овакви нема да носамм...:toe:

глупо е...мислим ако некоја има стомаче поголемо..не и седи..а од друга страна на слабата со рамен стомак уште повеќе и го намалуа задникот...грозно е..и да имам овакви нема да носамм...:toe:

Од искуство ти кажувам дека фармерките со висок струк го стегаат стомакот и изгледа човек послабо.

Мене ми се допаѓа...ми изгледа убаво...но не може да стои убаво на секого :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom