Лизгање - лизгалиште!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Се пријавувам и јас! Скул ќе го крши газето од ледот и оваа година :vozbud:
Колку само не паѓав, ти еднаш само ме бутна.:pos:

Иначе преку ден не се иде, немам намера да гледам дедиња и пицирикоси.:) Сабота вечер е топ термин, на кој му се излегува повеќе-слободно.:wink:

Знае некој со сигурност дали работи?

Одамна не сум бил...не броејќи прошлата година со брат ми на половина час. Ептен јако ќе биде ако се организира една собиранка таму. За тоа дали е отворено сега во овој период - појма немам ама знам пред 5 години кога идев работеше. Само тогаш па и температурите беа бајаги ниски.

Имаше лани во Битола, многу беше интересно но не се лизгав. Се надевам годинава дека пак ке го направат/отворат па можеби и ке се лизгам (ко ке нема никој, да не ме гледаат кај шо паѓам)

Се немам испробано досега.А умирам од желба да се лизгам на лед!Или да паѓам де,ок!

Сум бил двапати.
Првиот пат,кога си отидов оттаму,два дена неможев да си седнам на газот,оти мислев дека многу е лесно,и дека овие шо ги гледам на телевизија имаат најлесна работа,да прават аксели и слично...:pos2:
Вториот пат,веке знаев да лизгам убаво,сепак се удрив у еден пар,и малце фалеше дечкото да ме здроби од котек,ама девојката го замоли да ме остави на мира,веројатно резултат на мојот природен шарм...:pos2:

Хеј, народе...
Овие од Хера што се за борба против сида организираат журка на лизгалиште, Дани ќе пее, а друго што ќе има незнам. Почнува од 6 саат во сабота. Ако сте за, ајдемоооооо.

http://www.sitebuilderinfo.com/hera/webcontent/file_library/flaer (2).jpg

А знае некој да лизга? :nesum: ја нее, ама ќе идам:pipi:

Ја знам да ролам, а лизгањето е полесно од ролањето. Така да, се пријавувам.

Ееее касниш...ние бефме (јас Маwечко Мац)) и Лост Ејнџен) у саботата :)
интересна работа....

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom