Лизгање - лизгалиште!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Јас увек сум бил трет, таква ми е брзината. Самоил и изи се само пред мене. Хм...ако одам со кајгана нема да биде интересно. Ако одам со багра од хокеј/кеј ке биде интересно, кога ке почнат да ме вртат у круг :)

Dimitarc напиша:
Јас увек сум бил трет, таква ми е брзината. Самоил и изи се само пред мене. Хм...ако одам со кајгана нема да биде интересно. Ако одам со багра од хокеј/кеј ке биде интересно, кога ке почнат да ме вртат у круг :)
Батали тоа. Ти се иде денес?
Остави ми мобилка во ПП ако имаш, ако не - може и тука да се договориме. :wink:

упс.....сега видов дека си пишал. Ајде! Уште некој, јас и ејсид сме сигурни, така?

абе, јас идам кој е за од 22:00 се гледаме горе. Ќе ме мознаете, ке урламе ко ненормални...наслушувајте имиња како самоил, изи, ивица, хакер...и че ме видите сите

само што се вратив. Донеле нови лизгалки. 1989 лизгалиштето во софија ги купило нови од рокса. Отишле во помалото лизгалиште во софија, па после во пловдив, па незнам каде и на крај стигнале во скопје!

Што е со лизгалиштето годинава? Отворено е или уште не? Ајде една собиранка таму, што викате???? :salut:

А бе не зезај, ќе се изкршиме ние што не знаеме да лизгаме...
А инаку најсветска работа е овој спорт:pipi:

Може некој да се распраша дали работи лизгалиштето? Ако работи идеме, зошто да не!:vozbud:

Се пријавувам и јас! Скул ќе го крши газето од ледот и оваа година :vozbud:

абе и ја ќе паѓам,ама ќе биде забавно:)збориме за викендов или денес?ако е за викендов сум за,можда ќе донесам и некои другарки:)

супер идеа...ајде една вечер ке пропуштиме искачање во град и ќе идеме на ноќно лизгање...сабота

не бее,многу е ладно ептен касно навечер..плус неам намера да пропуштам искачање..боље е негде попладне,кај 6 така нешто..

супер идеа...ајде една вечер ке пропуштиме искачање во град и ќе идеме на ноќно лизгање...сабота

ССУпер идеа, сабота. Него знае ли некој за сигурно дали работи и како се смените????

Ајде ќе биде смешка, Лејди ќе биде главен акробат :back:
Ќе се влечеме и смеење, ќе научат сите и плус сите со модри газиња ќе одиме на чајче.

Ајде нека биде договор побрзо. Ми се лизгаааааа :vozbud::vozbud::vozbud:

шо се деси луѓе?ќе има лизгање?стварно би сакала да идам,одамна не сум паѓала:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom