Лизгање - лизгалиште!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ај пишете инфо кога пак планирате да одите? Ако можам, ќе се потрудам да дојдам. (во зависност од обврски, работа, превоз)

Лизгалиште? Си ги сакам К-15 нејќум да банкротираат.

Аааааааааааааааааа лизгалиштеееее!!!Ууууу од кога не сум била,ако одите ќе дојдам,да видите вие што е лизгање...(ахаааа...ќе се изнапукате сеир хехехехехе).

ejjj top , bas mi se idese na lizgaliste,ama neznaev dali e otvoreno. sega 100% idam :)

Вчера бев на лизгалиште по дооолго време...Беше топ,за среќа не паднав ниеднаш за разлика од другите од друштвото...Се сликавме,се зезавме,малце топло чоколадо,супер!

Само два пати имам ојдено на лизгалиште.Првиот пат убо поминав,шо е најважно не паднав:) полизгав малку,ама вториот пат ужас,не ми се мрдаја нозете,ги слеков лизгалките и си гледав од страна.Планирам да одам овие дена,се надевам ќе се престрашам.

U zadnjo vreme na lizgaliste sve nekoi faci mrtvaci idat edno vreme interesno bese :vozbud:

Утре се отвараат вратите на скопското лизгалиште

Од утре љубителите на овој зимски спорт ќе имаат можност да уживаат во лизгањето секој ден во неделата.

Друштвото за спорт и рекреација ЦД Клуб-Маки, утре ќе ги отвори вратите на скопското лизгалиште.

Од понеделник до четврток, како што известија од управата на клубот, објектот ќе работи во две смени, од по два часа и тоа од 17 до 19 часот и од 19,30 до 21,30 часот
Во петок клубот ќе работи од 14,30 до 24,00 часот со само половина час пауза помеѓу смените.

За време на викендите лизгалиштето ќе работи во шест смени и тоа од 9,30 до 24,00. Цената на влезниците за два часа лизгање ќе изнесува 150 денари за возрасни и 100 денари за деца на возраст до 10 години.

ЦД клуб-Маки оваа година располага со нови лизгалки, за сите возрасти од број 25 до 48, кои на посетителите ќе им бидат изнајмувани по цена од 150 денари.

4485.jpg

Aааа мора да се оди :)
Си одам стандардно барем еднаш во годината :)

Кај си бе ти за лизгалиште :pos2: освен ако не лизгаш со санката ..хахха

Кај си бе ти за лизгалиште :pos2: освен ако не лизгаш со санката ..хахха

Ако ти ја треснам една, ќе ти се вртат санки околу глава.:pipi: Знам да лизгам и тоа замисли си на лизгалки.:vozbud: Само што немам отидено со години.:)

Ако ти ја треснам една, ќе ти се вртат санки околу глава.:pipi: Знам да лизгам и тоа замисли си на лизгалки.:vozbud: Само што немам отидено со години.:)

Треба ваков знак да закачат кога ќе влезеш на лизгалиште :tv:
danger1od9.jpg

:back:

^Дудлач негативец :кашла: :smir:

Мора да се отиде и да се разлизга по малце:) Нит ролери сум возел сто години, нит на лизгалиште сум отишол. Ајде некој убав ден ќе се отиде на Клизалиште што би рекла комшиката

Ауч низ глава ми поминуваат уште куп други начини за да се самоубијам... ова боли бе луѓе :pos:

Бев еднаш двапати пред две години... успеав да истерам 3-4 метра во права линија :kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom