Кога другите се палат на вашиот партнер

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Ако море нека се палат.Сакам да се палат,уживам коа сум у дискотека со некоја бомба и коа се вртат од сите страни...Како јас што сум се вртел така сеа и други се вртат!

неодамна ми се случи ваква случка-го гледаше маж ми мислиш машко не видела,прави муабет со него и ги ококорила ширум очите-мислиш ке го изеде еј,толку занесена не ме забележува:pos2::pos2:
после го утепав маж ми од зафрканции,а тој вели шо да правам кога сум убав...
отпрвин ми беше интересно,ама после се подзамислив-мора да си го чувам маж ми:back:

Нека се палат , нека се вртат ама он си е мој :pos2::pos2::pos2:

Убаво е другите да се палат на него,ама он си е мој :pipi:

Не сум приметила некој отворено да се пали на мојот партнер, освен една моја другарка... Со оглед на тоа што таа е девојка на мој бивши, би се рекло дека има место за паника. Но сепак, верувам во Ацко мој. Иначе, не ми создава задоволство некој да се пали на мојот дечко, одма ме мава голем бран на љубомора. Можеби тоа не го покажувам, но сепак длабоко во мене ми пречи...

Ако не се палат и други мене што ќе ми е он? :wink:
:nesvest:Шо?

Ме заболе....глава. Јас сум со неа, а тој што се пали, слободно нека си продолжи, не можам да му забранам... Се разбира додека не претера.

од една страна пукам од љубомора, но од друга страна си ласкам себе што другите сакаат да се на мое место, но не може, хехе
но тоа зависи до каде ќе одат, ако само го шмекаат ок, тоа ме прави да се чувствувам гордо со тоа што сум со таков згоден тип и јас одма им возвраќам со тоа што ќе го прегрнам, бакнам и ќе има ставам до знаење чиј е тој,
но ако пред мои очи директно му се пуштаат, тогаш тешко нив:pishtoldz

Абе вака.. Ако се палат и други на него значи вреди типот има на што да се палат.. Ако никоја не го погледнува - не чини којзнае кај ми се очите :)
А кога се палат сум љубоморна не викам не ама он е до мене па нека пукнат! :wink:

Хехех...
Знам даке ја мерачат сите во екипата...ама јеби га.:)
Јас ја плескам.:)

Ќе се палат еми како :).
Нека се палат сеа...не можем да им забраним. Ама можем да им забраним да флертуаа со неа.

Ами сеа се палат нека се палат.Неможам со пиштол да им се учукам и да им речам абе кој си ти прекини да ја гледаш.Штом ја гледаат значи вреди женската,а тоа ми иде мене како комплимент:baeh::baeh:

Ам мене ми годи да се палат.. ама од една страна колку е убо,толку е и неубо то.. зошто се зголемува процентот на љубоморни суштества..

Se palat,ama toa ne me interesira,od nea se ocekuva da reagira na vakvi momenti,pa ako ne reagira fakam po drugite postapki..(Plan 2):smir:

Е добро де. Јебига. Што да правам? Сигурно нема да ја фаќам за коса секоја девојка која ќе го загледа или што видно ќе се “пали“ на дечко ми. Башка додека “палењето“ е еднострано и се додека не видам некои чудни сигнали од неговата страна, мирна ќе ми биде душата.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom