Кога другите се палат на вашиот партнер

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Ако се палат, ќе им помогнам да се запалат уше повеќе(дур не изгорат)...со нафталин и упаљач:pipi:

На смеење му посочувам на партнерот која се пали на него, со детална анализа на причините зошто мислам така. Може и не е паметно да го просветлувам за женските финти, али шо да праам, ненормално е забавно :)

Па не ми смета воопшто нека се палат колку што сакаат и нека гледаат ама ако некој подаде рака му ја сечам хехехе :smir:

isto i mene...ic ne bi mi smetalo koga nekoj bi se palel na mojata partnerka:pipi:neka ljubomorat sto ja ja imam taa sto oni ja sakaat:vozbud::pos2::pos2:

Ma neka go gledaat i neka se nasladuvaat. Jas samo ke im namignuvam na tie curi za da gi potsetam deka tuka 'pisuva' ACCESS DENIED.
Velat zabranetoto ovosje bilo poslatko. Ama koj ke posegne po nego, ouch !

ако нека гледаат, сигурно и јас ќе гледам по нивни девојки ако им се добри :):):)

нека се палат колку сакаат,сепак јас го имам во кревет хехе

~*~

Колку сакаат нека се палат, НО не сум баш најсреќна кога имаат потреба тоа свое „палење“ да го покажат, па уште ако се зафатени , уффф што ми се милина тие цури, само да им се насмееш во фаца и да им кажеш, те помина бе злато, ај врати му се на дечко ти и прави се верна и фина девојка.
:tv:

Normalno deka se gordeam so devojka mi i ne mi e maka ako nekoj ja gledaaat so mene no maka ke mi e ako zjaaat i zborat nesto ili nedaj boze se palat sekoj poteg od nivna strana ke e nokautiran

Не ми смета. Баш послатко ми е :))) Гледаш како патат а јас ја имам типката покрај мене. Јас со неа водам љубов и секс (да ги разликувам двата поими).

Ако не се палат и други мене што ќе ми е он? :wink:

Воопшто не ми смета, напротив се гордеам со тоа, и ако приметам дека некоја го гледа, или некој мене, заедно се смееме. :smir: (Башка, коментираме дали е убава, цицка, гз) :pos2:
Нека гледа, плакнење очи никому не му штети. За разлика од порано, не сум воопшто љубоморна. Кога имав 14, 15 години, бев премногу љубоморна, дури и очигледно беше, и сега сфаќам колку смешна сум била.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom