The_Grim напиша:А a ako ona go napravi "зе ронг чојс"? So praime posle ako zamine so toj so ja gledal??
тогаш не те бива.............:raz:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
The_Grim напиша:А a ako ona go napravi "зе ронг чојс"? So praime posle ako zamine so toj so ja gledal??
Dani^^^ напиша:Така требало да биде.Зарем сакаш до тебе некоја која што не те сака тебе?Слобода треба да има во врската.Ако она се заљуби у друг посакај им среќа и продолжи со животот.
Е не можеш вака да прашаш. Сите жени не размислуваат исто.The_Grim напиша:samo me inetersira se cuvstvuvaat zenite koga: drugi se palat na partnerot
kako razmisluvaat zenite vo toj moment?
Mnogu me rani to , sakam da se palat drugi a toj da e dovolno smeker i poln so razum da znaj koga e dovolno , da znaj sam da si stavi tocka i granica . Najgorda sum togas , baska so mene si odi domaThe_Grim напиша:samo me inetersira se cuvstvuvaat zenite koga: drugi se palat na partnerot
kako razmisluvaat zenite vo toj moment?