S
smart ass
Гостин
Го немам кажано тоа до сега ,но би го кажал кога ке дојде време на личнист што ја сакам и се сложуваме заедно во секој поглет
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аа чим со бившиот до брак не останав иам време..
Ма од 15 години се чекаше 18 да напунам.
Пукло је али и сега можам да кажам дека за едно 10 години кога ќе барам маж по шема на гореспоменатата фаца ќе го барам.
..џабе мелам.. Ќе завршам со џанкер/пијаница/фрик или нешто томе слично..
..Али да си кажам ја..
Како и да е.. И после се сакам да бидам со тип што ќе ме сака и почитува значи.. Можеби тогаш повеќе ќе ми одговара да му се врти светот околу мене. Сакам да сум центар на внимание значи и во тој брак што ќе го дочекам ваљда некогаш ќе сакам да сум центар пажње.. Не би можела да бидам со тип што ќе сака да доминира затоа што и јас сум таква.. Ќе треба со калаши низ дома да се разбираме. Не дека не сакам да слушнам одбивање или нешто.. Баш напротив - Сакам.. Сакам авантури, да не е монотоно и се.. Ама сакам секогаш на крајот после се да е до мене.. И да сум тажна, лута, нервозна.. И колку да му го прснам филмот кога ќе ми треба да биде тука да ме гушне само.. Е таков да се најде чекам 18 и за муж го зиам
И повторувам она со фонт кец што го пишав погоре..
Сепак знам дека на крајот ќе завршам со нешто скроз обратно од тоа што ми се мота во глава.. Али ако не друго сигурна сум дека тоа ќе биде - Некој што ќе го сакам.
Е де. Ај да ги сменам малку родовите и да го прилагодам твојот текст....а за мажите моето мислење кое до сега се потврдило е дека идеална жена за женење е: да личи на мајка му- се мисли на мајка у смисол, да средиш, да испереш ручек да напраиш,
......
е таква МАЛО МОРГЕН