The Love Doctor
Необичен љубовен доктор
Јас не практикувам foot fetish ама честопати додека бев во врска со едно девојче обожавав да и ги скокоткам стапалата бидејќи така секогаш успевав да ја насмеам, дури и кога беше многу тажна.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нееееееееееееееееееее.... Се смеела коа си ја голицкал?! wow!Јас не практикувам foot fetish ама честопати додека бев во врска со едно девојче обожавав да и ги скокоткам стапалата бидејќи така секогаш успевав да ја насмеам, дури и кога беше многу тажна.
Меги, најбитно беше што после голицкањето се развеселуваше кога беше тажна.Нееееееееееееееееееее.... Се смеела коа си ја голицкал?! wow!
Кого и да голицкаш ќе се смее.
Ako se tvoi stapalava vednas bi dosol da ti gi izlizamНе ти доаѓа да ги излижеш?
![]()
Лижење стапала....ako nekoe ubavo devojce na vozrast od 14-20 godini e zainteresirano za Foot Fetish neka mi pishe[DOUBLEPOST=1437189666][/DOUBLEPOST]
Ako se tvoi stapalava vednas bi dosol da ti gi izlizam![]()
Секој си има различен фетиш...Лижење стапала....Бљак. Јас би повратил ако ме натераат да го правам тоа.
Заплакни ја устата со солна киселина прво.[DOUBLEPOST=1437189666][/DOUBLEPOST]
Ako se tvoi stapalava vednas bi dosol da ti gi izlizam![]()
Заплакни ја устата со солна киселина прво.
Jas mnogu obozavam feetfetish, sakam da sum i feetslave.
[DOUBLEPOST=1438891846][/DOUBLEPOST]Шо е следно ? Фетиш Пушење носови ??
Pusenje palci na stapalata ili lapanje so petite.
Да, да.
Ех, сагаква, па во парафин да ги ставиш, понежни бебешко газе се. Миризливи, меки.
Да ги изедеш, не само да ги лижеш. Задоволства и возбудување до бесвест.
П.С. sagaqua and JASMIN know good sex.![]()
Hehe samo da ima koj da ja otvoriНеверојатно е тоа што темата постои 15 години![]()
Мммм како би ти ги лижелНе ти доаѓа да ги излижеш?
![]()