Feet Fetish

• Креатор на темата Креатор на темата The_Grim
  • Време на започнување Време на започнување
Зашто бе толку гадење? Не да и ги лижеш одоздола на табани да му се сневиди...

И фетишот кон стапалата не е редок фетиш, напротив - еден од најчестите. Убаво стапало, на убава штикла... мх, мх, мх...

Zasto da ne,osobeno zasto mi se osetlivi stapalataaa...tamn:)...a da lizam...paaa....ovaaaa.,..vidiii...hehe

Grrrrrrrrrrrrrrr................ubava rabota od negova strana:back:

Да, но дали би го ти направила тоа на него?

Лесно е да кажеш да ги лижат стапалата, но имаш ли ти стомак да го сториш тоа?

pcjodamaster напиша:

Da, imam:back:

NeMiRnA напиша:
Zasto da ne,osobeno zasto mi se osetlivi stapalataaa...tamn:)...a da lizam...paaa....ovaaaa.,..vidiii...hehe

Поооооолни со нервни завршетоци. Стапалата се еден од најчувствителните делови на телото.:helou:
Има денес, педикир, соодветни третмани и дома, специјални кремови за стапала, што ти душа сака :).

Еротска масажа со соодветни кремови и уље...еееееее:icon_lol:
Не ми се фетиш, ама на некој друг му се :helou:.... мммммммм која реакција предизвикува брееееејјјјј
bp.gif

Да, да.

Ех, сагаква, па во парафин да ги ставиш, понежни бебешко газе се. Миризливи, меки.
Да ги изедеш, не само да ги лижеш. Задоволства и возбудување до бесвест.
П.С. sagaqua and JASMIN know good sex.:):):)

JASMIN напиша:
П.С. sagaqua and JASMIN know good sex.:):):)
Енд Мистичен ту! :)

Изгледа фетишов не е присутен кај помладите генерации. Или, се јавува со тек на годините :)

pcjodamaster напиша:

Види вака сега ... ок е твојата претпоставка, нели рамноправност во сексот де:)...само малку е дискутабилна негата....факт е дека жените посветуваат огромно внимание на овој дел од своето тело, кога и мажите барем 50% од тоа би го правеле, би немало проблем:wink:
Па и нема ништо поубаво од глетка на негувано стапало во 15 сантиметарска штикла и грациозен од:helou:

Имам страшен скокот, така да не би дала ништо под колена ...:pos2:
А како што кажа комшивкава, мажите се тие кои мноооогу помалку обрнуваат внимание на нивните стапала, така да и во обратниот случај едно не.
И така ...:igra:

Де бе па нема ваљда после фудбал да ве лижат...убаво избањато и средено стапало,бонус еротски лак...права перверзија

немам пробано, ама не ми е гнас... би пробала.

Да, убаво е да ти ги лижат I persume...ама да лижеш?!??!?!

Некој инспириран од темава :pos:

A701A998A431F14DA08D29B0C5392AEF.jpg

Koga ljubis se e mozno sekoe delce od teloto e pravata vozbuda no samo za onie koi znaat vo toa da uzivaat!Fakt

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom