Feet Fetish

• Креатор на темата Креатор на темата The_Grim
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не практикувам foot fetish ама честопати додека бев во врска со едно девојче обожавав да и ги скокоткам стапалата бидејќи така секогаш успевав да ја насмеам, дури и кога беше многу тажна.

Јас не практикувам foot fetish ама честопати додека бев во врска со едно девојче обожавав да и ги скокоткам стапалата бидејќи така секогаш успевав да ја насмеам, дури и кога беше многу тажна.
Нееееееееееееееееееее.... Се смеела коа си ја голицкал?! wow!
Кого и да голицкаш ќе се смее.

Нееееееееееееееееееее.... Се смеела коа си ја голицкал?! wow!
Кого и да голицкаш ќе се смее.
Меги, најбитно беше што после голицкањето се развеселуваше кога беше тажна.

ako nekoe ubavo devojce na vozrast od 14-20 godini e zainteresirano za Foot Fetish neka mi pishe :D[DOUBLEPOST=1437189666][/DOUBLEPOST]
Не ти доаѓа да ги излижеш? :unsure:

23739_10152408142890532_284773227_n.jpg
Ako se tvoi stapalava vednas bi dosol da ti gi izlizam :D

Последно уредено:
ako nekoe ubavo devojce na vozrast od 14-20 godini e zainteresirano za Foot Fetish neka mi pishe :D[DOUBLEPOST=1437189666][/DOUBLEPOST]
Ako se tvoi stapalava vednas bi dosol da ti gi izlizam :D
Лижење стапала....:sick: Бљак. Јас би повратил ако ме натераат да го правам тоа.

Jas mnogu obozavam feetfetish, sakam da sum i feetslave.

Последно уредено:
Шо е следно ? Фетиш Пушење носови ??

Pusenje palci na stapalata ili lapanje so petite.
[DOUBLEPOST=1438891846][/DOUBLEPOST]
Да, да.

Ех, сагаква, па во парафин да ги ставиш, понежни бебешко газе се. Миризливи, меки.
Да ги изедеш, не само да ги лижеш. Задоволства и возбудување до бесвест.
П.С. sagaqua and JASMIN know good sex.:):):)

Jas mnooogu sakam da lizma stapala, i preku hulahopki, corapki, bosi, pa i preku patiki, stikli, baletanki...ima nekoja sto bi sakala i dozvolila i da se zabavuva taka? Moze da sum i stolce za odaranje na nozete.

Последно уредено:
И јас многу би сакал да лижам,масирам и мирисам стапала не е битно дали преку холахопки чорапи или боси или преку патики штикли и балетанки ако има некоја заинтересирана нека ми пише слободно исто така може и да ме врзе со хупахопки околу врат :D

Неверојатно е тоа што темата постои 15 години :eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom