Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Продавам Mont Blanc Legend Spirit. Има течност до црвената линија (на сликата).
Го продавам за 2000 ден. Купен е од Schatze во Т.Ц. Бисер. Цената во Schatze е 3660.

Прегледај го приврзокот 382685
50% имам попуст на Амазон за него ако сакам да го купам инаку реална цена е негде 90 и нешто евриќи. Ако се работи за оригинал по многу ниска цена ја продаваш. 4,7 од 5 е оценет. Се работи за супер тоалетна вода.
Screenshot_2023-06-26-15-02-26-57_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
Автоматски споено мислење:

Пола шише Версаче плус гелот реално коштаат минимум 50€ да не речам 70...

Attachments

• Screenshot_2023-06-26-15-29-37-76_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2023-06-26-15-29-37-76_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    414,5 KB · Прегледи: 20
Последно уредено:
Здраво ми треба мислење за парфемот и тоалетната вода versace eros, дали се трајни и дали е подобро парфем или тоалетна вода да земам?

Здраво ми треба мислење за парфемот и тоалетната вода versace eros, дали се трајни и дали е подобро парфем или тоалетна вода да земам?
Versace Eros е првата верзија а Versace Eros Flame EDPе како "втора" верзија наводно еве јас го користам и презадоволен сум. Ако сакаш наводно појак мирис на јаболко и нежна блажина првата верзија на Версаче Ерос(плавиот) наводно е таква(иако за мене двете верзии се многу слични да не речам исти мала е разликата) за разлика од него Ерос флејм има понежни овошни цитрусни ноти во комбинација со ванила. За долготрајност ЕДП (Eau De Parfum) трае неколку часа(6-8) потоа мирисот иако помалку се чувствува се уште се задржува и на кожа и на алишта. Не е штетен не иритира баш напротив нема штетни состојки.

Последно уредено:
Versace Eros е првата верзија а Versace Eros Flame EDPе како "втора" верзија наводно еве јас го користам и презадоволен сум. Ако сакаш наводно појак мирис на јаболко и нежна блажина првата верзија на Версаче Ерос(плавиот) наводно е таква(иако за мене двете верзии се многу слични да не речам исти мала е разликата) за разлика од него Ерос флејм има понежни овошни цитрусни ноти во комбинација со ванила. За долготрајност ЕДП (Eau De Parfum) трае неколку часа(6-8) потоа мирисот иако помалку се чувствува се уште се задржува и на кожа и на алишта. Не е штетен не иритира баш напротив нема штетни состојки.
Фала ти многу, ме интересира уште од каде ти е купен?

Од Италија ми е купен. Ама дури и да го купиш од кај нас од некоја наша парфимерија под шишето мора да пишува дека е произведен во Италија бидејќи е италијански производ.

Go imas vo
Go imas vo
Go imas vo eliksir vo capitol, 45 - 50 evra e...

Од шатци сакам да го купам оти таа е единствена парфимерија во градот во кој што живеам, ама се жалат дека не се сите оргинални таму, што мислите?

Од шатци сакам да го купам оти таа е единствена парфимерија во градот во кој што живеам, ама се жалат дека не се сите оргинални таму, што мислите?
Ќе си ѕирнеш овде за кој парфем те интересира и ќе видиш како изгледа оригинал. Во парфимерија не верувам дека е можно да се продава фејк сепак еве провери:

100мл. Eau De Parfum ? Нема шанси да е толку. Можеби тоалетна вода да. За кој производ пишуваш?
Ова во Шаци прескапо е...
Прегледај го приврзокот 383176
Neeee, 100ml e preku 100 evra... a go ima vo elixir... jas nekjni zedov so se gel za tusiranje za poklon, 3800 denari... 30 ,l

30ml

100мл. Eau De Parfum ? Нема шанси да е толку. Можеби тоалетна вода да. За кој производ пишуваш?
Ова во Шаци прескапо е...
Прегледај го приврзокот 383176
za istiot za koj zborite.. versace eros

За 20-ина евра е поскап единствено ако успееш да извлечеш некаков попуст да се ценкаш би требало да го купиш за 85-90€ отприлика реална цена. Иако на интернет го има и поевтино ама јбг од парфимерија е посигурно да купиш.

Abe vi prativ slika so aktuelni ceni vo Eu be!
100ml za 52€

Niz MK se so dupla cena!
Poarno trip do Solun i kupi si parfem, isto ce te koshta

Значи @girly164 да го заклучиме најбитното:

- Серискиот број на дното од шишенцето мора да одговара односно да биде ист со серискиот број на долниот дел на кутијата од парфемот.

И ова:
Screenshot_2023-07-02-01-02-45-25_cbf47468f7ecfbd8ebcc46bf9cc626da.jpg

Тоа се најбитните две нешта.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom