Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Продавам Mont Blanc Legend Spirit. Има течност до црвената линија (на сликата).
Го продавам за 2000 ден. Купен е од Schatze во Т.Ц. Бисер. Цената во Schatze е 3660.

Прегледај го приврзокот 382685
50% имам попуст на Амазон за него ако сакам да го купам инаку реална цена е негде 90 и нешто евриќи. Ако се работи за оригинал по многу ниска цена ја продаваш. 4,7 од 5 е оценет. Се работи за супер тоалетна вода.
Screenshot_2023-06-26-15-02-26-57_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
Автоматски споено мислење:

Пола шише Версаче плус гелот реално коштаат минимум 50€ да не речам 70...

Attachments

• Screenshot_2023-06-26-15-29-37-76_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2023-06-26-15-29-37-76_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    414,5 KB · Прегледи: 20
Последно уредено:
Здраво ми треба мислење за парфемот и тоалетната вода versace eros, дали се трајни и дали е подобро парфем или тоалетна вода да земам?

Здраво ми треба мислење за парфемот и тоалетната вода versace eros, дали се трајни и дали е подобро парфем или тоалетна вода да земам?
Versace Eros е првата верзија а Versace Eros Flame EDPе како "втора" верзија наводно еве јас го користам и презадоволен сум. Ако сакаш наводно појак мирис на јаболко и нежна блажина првата верзија на Версаче Ерос(плавиот) наводно е таква(иако за мене двете верзии се многу слични да не речам исти мала е разликата) за разлика од него Ерос флејм има понежни овошни цитрусни ноти во комбинација со ванила. За долготрајност ЕДП (Eau De Parfum) трае неколку часа(6-8) потоа мирисот иако помалку се чувствува се уште се задржува и на кожа и на алишта. Не е штетен не иритира баш напротив нема штетни состојки.

Последно уредено:
Versace Eros е првата верзија а Versace Eros Flame EDPе како "втора" верзија наводно еве јас го користам и презадоволен сум. Ако сакаш наводно појак мирис на јаболко и нежна блажина првата верзија на Версаче Ерос(плавиот) наводно е таква(иако за мене двете верзии се многу слични да не речам исти мала е разликата) за разлика од него Ерос флејм има понежни овошни цитрусни ноти во комбинација со ванила. За долготрајност ЕДП (Eau De Parfum) трае неколку часа(6-8) потоа мирисот иако помалку се чувствува се уште се задржува и на кожа и на алишта. Не е штетен не иритира баш напротив нема штетни состојки.
Фала ти многу, ме интересира уште од каде ти е купен?

Од Италија ми е купен. Ама дури и да го купиш од кај нас од некоја наша парфимерија под шишето мора да пишува дека е произведен во Италија бидејќи е италијански производ.

Go imas vo
Go imas vo
Go imas vo eliksir vo capitol, 45 - 50 evra e...

Од шатци сакам да го купам оти таа е единствена парфимерија во градот во кој што живеам, ама се жалат дека не се сите оргинални таму, што мислите?

Од шатци сакам да го купам оти таа е единствена парфимерија во градот во кој што живеам, ама се жалат дека не се сите оргинални таму, што мислите?
Ќе си ѕирнеш овде за кој парфем те интересира и ќе видиш како изгледа оригинал. Во парфимерија не верувам дека е можно да се продава фејк сепак еве провери:

100мл. Eau De Parfum ? Нема шанси да е толку. Можеби тоалетна вода да. За кој производ пишуваш?
Ова во Шаци прескапо е...
Прегледај го приврзокот 383176
Neeee, 100ml e preku 100 evra... a go ima vo elixir... jas nekjni zedov so se gel za tusiranje za poklon, 3800 denari... 30 ,l

30ml

100мл. Eau De Parfum ? Нема шанси да е толку. Можеби тоалетна вода да. За кој производ пишуваш?
Ова во Шаци прескапо е...
Прегледај го приврзокот 383176
za istiot za koj zborite.. versace eros

За 20-ина евра е поскап единствено ако успееш да извлечеш некаков попуст да се ценкаш би требало да го купиш за 85-90€ отприлика реална цена. Иако на интернет го има и поевтино ама јбг од парфимерија е посигурно да купиш.

Abe vi prativ slika so aktuelni ceni vo Eu be!
100ml za 52€

Niz MK se so dupla cena!
Poarno trip do Solun i kupi si parfem, isto ce te koshta

Значи @girly164 да го заклучиме најбитното:

- Серискиот број на дното од шишенцето мора да одговара односно да биде ист со серискиот број на долниот дел на кутијата од парфемот.

И ова:
Screenshot_2023-07-02-01-02-45-25_cbf47468f7ecfbd8ebcc46bf9cc626da.jpg

Тоа се најбитните две нешта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom