Огласи за цимер/ка

• Креатор на темата Креатор на темата elena2402
  • Време на започнување Време на започнување
Студен на Музичка академија бара соба од Три Бисери према центар од Кисела вода од рампа према центар и околу Хилидеј ин.

Значи соба, не само кревет а собата со некого да ја дели.

Оглас со слики и контакт и цена преку приватна порака пратетеми.

А треба и слика од газдата.. или не е битно !? ;) (џоук)

Бараме 3ти цимер за стан кај Железничка, зад зградата на One.

ја не барам него мењам цимер за некој шо не му смрдат чорапите како на овој :(

шубо било да си бараш цимерки и цимери :)

Бараме цимер или цимерка по можност да е од медицина или електро(ама нема везе и да е од друг факултет) ние сме двајца другари машко(електро) и женско(медицина) ако има некој заинтересиран нека кажо

Бараме цимер или цимерка по можност да е од медицина или електро(ама нема везе и да е од друг факултет) ние сме двајца другари машко(електро) и женско(медицина) ако има некој заинтересиран нека кажо

На кое место е? Нешто малце повеќе во врска со станот услови, сметки итн итн итн, од ПМФ несмее да биде? :)

abe vaka nie barame za sigurno uste eden pa posle ke barame stan i taka ama v centar a tebe ne ti odgovara daleku ke ti bidi:D

abe vaka nie barame za sigurno uste eden pa posle ke barame stan i taka ama v centar a tebe ne ti odgovara daleku ke ti bidi:D

Не е за мене за девојками е , таа студира во Тетово, бара сега стан, но и треба стан кој ќе во близина на Партизанска.

барам цимерки - студентки , поточно некои на кои им треба цимерка, за наредната година, цела година...
подобро би било некои кои веќе знаат каде ќе седат - имаат изнајмено стан, бидејќи јас нема да бидам во државава јули и август и нема да можам да барам.

Не е за мене за девојками е , таа студира во Тетово, бара сега стан, но и треба стан кој ќе во близина на Партизанска.
Па ако и одговара би можеле да побараме нешто околу буњаковец и најак соборен храм

Итно ни треба цимер или уште двајца цимери за во Штип ..... ако има некој со итсти потреби нека пише тука .....:)

Бараме цимерка за стан во центар...btw oglasot e za edna drugarka :P

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom