Infected Mushroom @ Скопски Саем - 19.09.2008

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Не беа веќе еднаш?

беа лани во мај. бев. топ беше.
едит- а имаат нов албум нешо? или со виш`с дилиш`с ќе настапат? не се разбирам ептен, така да образложете =))

да да беа и ги лупнаа у зимското колосеум направија мн топ атмосфера ама мислам дека на саем може да се направи мн подобра журка со многу повеќе народ итн итн...

Инфектед а? Ја се мислам дали да одам и овој пат, зошто лани беше стварно под моите очекувања за ваков легендарен бенд во живо, вртење музика со 656 прелази во текот на целата журка (на секои 30 секунди), со гитариста? wtf? Башка и старото Инфектед малце поретко, сеа малце повеќе имаат избегано со стилот, што не е нешто најлошо на свет, ама па не е Инфектед затоа :) Најново што знам дека настапуваат као бендче нешто така, е сеа дали и кај нас ќе биде така или ќе дојдат 2ца, 3ца, или не знам колку ќе видиме, има време!

Лани беа Машрумци у Колосеум у Скопје и топ журче направија, годинава штом е на саем биче полуд жур. Нормално дека ќе се иде.

NAVIGATOR напиша:
Ova ke bide najdobriot nastap vo zivo dosega viden.Gostuva celokupnata 5 clena ekipa:

Duvdev-Vocal
Erez-Sajzeri
Rogerio-Bubnjevi
Tommy-el.Gitara
Tsafir-el.Gitara

:vozbud:

Еве ja и рекламaтa:
mushroombanner.jpg

Геј бенд, пардон Бој бенд де :pos:
Кај се парите бе, кај се инфектед?!
Овие бетер од Ролинг Стоунс станале леле

Со оглед на тоа што не бев минатиот пат овој пат не смеам да ги пропуштам :vozbud:

картите ке бидат изгор така ми се причинува :star:

Не веруем дека картите ќе бидат 1000-че или над 1000-че. Но од 500 нагоре ќе бидат. :)

Во колосеум што збира 1000 луѓе карта беше 500, така да на саем би требало да е за некое стотче поефтино.

Во колосеум што збира 1000 луѓе карта беше 500, така да на саем би требало да е за некое стотче поефтино.
Ако го организира Авалон мало шипак поефтино :baeh: педери се они,ќе не одерат до кожа...ееееј да си клабер колку е скапо у п.м. :pos2:

Море Земзела, ти си ми барем врсник и човек кој го почитувам.
Дај фати читај што пишува на рекламата!!!

За Скази карта беше 250, така да за овие ќе биде 300-400, по моја слободна проценка.

За Скази беше 250 за да ја напунат цела хала, пошо Скази над 50 пати е дојден овде, па демек да ги залажат пак да дојдат фејќерите. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom