Провокативна гардероба

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
divine напиша:
:icon_mad:
Не, сериозно. Ејсид мене барем ептен невкусно ми делува ... ти би носел хеланки на пример?:raz:
Јас не сум фимејл.

Да бев жена, би се облекувал провокативно. Зошто да не?
Супер изгледа, и воопшто не ми изгледа невкусно... Можеби е малку „преку границите” со првата фотка, ама втората е сосема во ред.

Ја да бев женско ќе бев бештија.

Иначе, рамно ми е во врска со облеката. Кој шо сака нека носи. И камел тоу, и мужи по хеланки и голи нека шетаат..

Acid напиша:
uzhas_girl1.jpg
Da,mn she is good !!! nema gram salce na nea , nema celulit , se zategnato mmmmm EYECANDY!

На кеј ролав со девојки кој носеа кратки панталончиња, ама никад не им се оцртуваше. Се познаваа танги и толку

Без веза...
Зошто да си ја стегам?
За да им напраам ќејф на неколку попалени мажо-мајмуни?
На-а.

lele luge...ovaaa epten u p..ka i vlegle..shto i trebalo da gi oblekuva...mozela i bez niv...kako shto kaza eden prethodno.. mene mi e napadno ova ne mi e sexi i nekako nevkusno mi e...aj za na plaza da kazes moze da pomine...ama za po grad...nekako mi e prenasilena celava rabota:pos:
jas sum za sloboda pri oblekuvanjeto neli sekoj ima pravo shto saka da pravi ako misli deka e kul i ako se cuvstvuva udobno i ako toa go pravi sreken...ali shto znam...nekoi raboti na nekoi luge i vo odredeni priliki ne odat bash...jas si nosam kratki pantaloncinja, cesto nosam u leto samo ne bash ovakvi...malku se podolgi i ne se pikaat u p....:pos: teksas preferiram, no suknicki poveke obozavam...leleee shto ne e leto....uzasno mi e ladno a koga ja vidov ovaa ushte tolku mi stana ladno...brrrrrr

Не за џабе рекле Less is more!Ме нервира фактот што кај сите преовладува мислењето дека ако на една девојка и е целата оцртана, или ако и се гледаат цели гради дека таа девојка е кул:icon_mad: Тоа не е ни убаво,ни вкусно,ниту пак некој критериум за колку таа девојка знае да се облече.Поштувам девојки кои во тренерки изгледаат топ,а не девојки на кои им е потребно или практикуваат целата ... да им се гледа за да изгледаат добро и да се вртат по нив :wink:
Кратките панталончиња се кул,јас лично ги обожавам ама никогаш не би облекла такви ко таа на сликата..мисламмм боље кје се соблечам па и онака ист ефект ќе има :wink:

Dani^^^ напиша:
ако на една девојка и е целата оцртана, или ако и се гледаат цели гради дека таа девојка е кул:icon_mad:
kazi!
gluposti zivi,
taka izgleda za lesna zenska,ne za tipka!
aman be muzi kako razmisluvate:lud:
edno pitanje:zenska vi bi ja pustile da se
seta u grad so rascepena p***a?:icon_lol:
pa ne normalno,ili ako vidis takva razgolena prvo vikas
wow vidi kakva e gz,cicka....auuuuuu
koga bi imal sansa da ja legnam mh mh mh,
nego aj ke i napraam muabet,vamu tamu i ke vidam so ke bide....:wink:
nejziniot provokativen i nevkusen izgled sam ti kazuva i pravi
da mislis deka mozes da bides so nea,mislis deka e lesna in odma mislis
na toa!
inace odvratni mi se fotkite,moze takvi pantaloncinja za na plaza,ama za u grad,toa ni vo eden slicaj!:wink: :)

Абе ни за на плажа не се убави!
Си се знае, купаки убаво да ти го истакнат телото т.е убавите делови од телото а оние понеубавите да ги сокрие.
Постои БИКИНИ и тоа го оправдувам, баш е убаво да видиш бикини на убав женски гз.
Танга на плажа не поштувам!
И тоа што рече за нивната женска дали би и дале така да се облекува...
па нормално дека нема, а они тука што сакаат можат да напишат!
Јас истото го прашав Ејсид, дали би и дал на ќерка му (ако има ќерка) така да се облекува? Одговор не добив, пошо ваљда го знам и без да каже:wink:

Море да имате гради и облини како нив, како би ги носеле... :wink:

Acid напиша:
Море да имате гради и облини како нив, како би ги носеле... :wink:

хахаха баш ме насмеа:pos:
уште искомплексирани не направи само затоа што мислиме дека тоа ПАРТАЛЧЕ, што го носат девојкиве е невкусно и одвратно....
Башка за кои облини кај девојкиве збориш, кога погледот ти се задржува само на едно место?
Таа у плавото, што посебни гради има?:raz:
Или таа другата....освен исцртаната ...... ништо друго не се гледа !

таа у плавото, дури покасно ми требаше да заприметам дека и е исцртано. Прво приметив дека има 40 години па после се задржав на градниот кош

ThA-BiTcH напиша:
хахаха баш ме насмеа:pos:
уште искомплексирани не направи само затоа што мислиме дека тоа ПАРТАЛЧЕ, што го носат девојкиве е невкусно и одвратно....
Башка за кои облини кај девојкиве збориш, кога погледот ти се задржува само на едно место?
Таа у плавото, што посебни гради има?:raz:
Или таа другата....освен исцртаната ...... ништо друго не се гледа !
Пардон, пишав гради и облини, а требаше гради ИЛИ облини. :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom