од семејството сум со сите блиска и со мајка ми и со татко ми и со брат ми,и со сите роднини, од секогаш сум било искрена и темпераментна па ако ми се десе нешто сите од дома знаеле,на крај краева тие ме пораснале па да се срамам од ниве, ме знаат како оче наш и никогаш не сум криела ништо од нив.
Со едно мало црно преубаво суштество за кое мама и тато тврдат дека ми е сестра! Јас не верував едно време зошто мислев дека сум посвоена!
Многу ме нервираше бре кога се мкнеше со мене на сите свирки и излегувања кога беше мало, занесено!
Сега е само мало! И јас сум! таква ни е фамилијата по ѓаволите!
Секогаш одеше по разгазени патеки а мене сите чевли ми се искинати! Сега е време да ги кине сама!
Јас секогш ќе сум тука да и купам нови!
Ја љубам и ми недостига до болка!
Најблиска сум со постариот брат..не знам зошто но некако имаме исти гени, јас и тој(јас сум 3тото дете) и помалиот брат(кој е постар од мене) е поблизок со мојата помала сестра...
Од по дома..супер блиска сум и со мајка ми и татко ми. На поинаков начин. Секако не навлегувам во детали и преинтимни причи од мојот живот ама имаме солидна и стабилна комуникација. Баш каква што ми треба и годи.
Некако одржувам рамнотежа со преголемата критичност на мајка ми и реалните и мудри гледишта на татко ми. Пресреќна сум од состојбата.
А со сестра ми имаме одлична поврзаност..иако она то не зна у пубертет е уше и све живо мое и смета.
Од пошироко со тетка ми,братучетка и братучед ми сме гз и гашти.
прво со дедо ми, со мајка ми и сестра ми онака, им кажувам колку да не се бунат дека на дедо ми су му кажувам, а од кога се врати братучед ми и со него сум многу блиска, ко замена за брат ми е.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.