Тројца на вечера

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Сте договориле излегување со колега/колешка без да знае партнерот. Дали би викнале уште некој со вас, за да не испадне после дека којзнае што се случило меѓу вас?
Или доколку не викнете никој со вас, седите онака во ресторан, си разменувате цело време по некој провокативен поглед и збор, се познава дека има некоја хемија меѓу вас, се смешкате и едно време приметите дека вашиот партнер случајно се погодил во истиот ресторан. Како би реагирале доколку дојде до масата, ве поздрави или направи скандал со викање? Дали во таа непријатна ситуација би го поканиле партнерот да седне со вас, па да се објаснувате дека ништо не е како што изгледа?

Или како би реагирале доколку сте вие тие кои начекале таква ситуација?

Не се потресувам да викам и трета особа ако излегувам на вечера или било што со колега, па макар и другар. А ако планирам такви смешкања не би отишла на јавно место каде што може да ми е и партнерот секако, иако не би направила така. А ако го начекам случајно него во таква ситуација ... после тоа ќе се објасниме, тука не би правела сцена.

Ја да ја фатам, готово!
Маси вртам, заби кршам*! Тањири не штедам...
Погледи ќе ми праќала...
Море ќе и ја забиберам ја на неа вечерата.
Мора да се јави и у вц да иде, а камоли пак да иде со некој да се спогледува преку литар црвено.
*на педерон, женски не ударам

NikolaP напиша:
Ја да ја фатам, готово!
Маси вртам, заби кршам*! Тањири не штедам...
Погледи ќе ми праќала...
Море ќе и ја забиберам ја на неа вечерата.
Мора да се јави и у вц да иде, а камоли пак да иде со некој да се спогледува преку литар црвено.
*на педерон, женски не ударам

Of lele....
do koga so vakvi razmisluvanja?
Alooo malku sloboda vo vrska!Sepak e kolega od rabota!Istoto vazi i za drug ar od detstvoto ziti se?!
Mora da se javi i u wc da ide...izvini od koga nekoja licnost e tvoja sopstvenost?Mozebi ti e devojka, no ne i tvoj rob za da ti plaka smetki za sekoj cekor!:icon_mad::icon_mad:

ЦЦЦ, све озбиљно сваќаш!
Јас сум васпитан човек.
Би платил за тањирот!

Јас имам проблем со погледите... Не со излагање на вечера со колега...
Ако ми се јави нормално! Ако ја видам без да ми кажала... Сумљиво!
Што има да крие?
Ееее, има и мажи што тепаат жени ако се тушираат секој ден!
„За кого?’ :)

Вака или онака, НиколаП е во право. Ако ми каже, немам проблем со тоа. Ама ако ја фатам без да знам - молто заебано!!!

Затоа јас се си кажувам. Е сеа, погледи, хемија, ова, она.... Од перспектива на женет, не ми се дешаваат такви работи. Не ми се дешавале ни порано, додуша, ама можам да претпоставам дека - ако се случи нешто - партнерката ќе дознае прво од мене (со што, нормално, автоматски ќе престане да ми биде партнерка).

И дајте аман не ми пишувајте дека би му кажале на партнерот доколку сте договориле излегување со колега/колешка. Никогаш не сте/не ви дошло да скриете нешто? Сега испаѓа дека во никој случај не би излегле со колега/колешка доколку ве привлекува физички.

Морам бре да кажам! Ме тепаат!!

Без мајтап, стварно кажувам. По 16273 пат ќе го цитирам Световид - јас сум „проклето моногамен и тежок папучар”. Не сакам да кријам, поготово не од некој со кој сто години сум заедно и што ме чита ко селски буквар.

А и ова со колега/колешка... нали заклучивме дека кај што се вади лебот, не се вади..она другото?

Некој си има мува на капа, па затоа прашуе ;)
Мора да ми се јави бе! Каква доверба, какви бакрачи.
Е сеа ја не одам по неа, па да знам што све прави.
Али ако би ја начекал у небрано, таква ќе ми е реакцијата.
Недај боже со некој да мења блесковити погледи....
Ќе им засвети и на двајцата.
Не праштам бе! Тежок турчин сум.

Vo zemjata vo koja shto jas ziveam izleguvanje so kolega/koleska ne stvara situacii samo so partnerot - ima i nekoja rabotna etika koja mora da se ima na um --kade, kako i shto e mnogu bitna rabota.

до сеа бев на секси вечера со 3 вежани колешки.. колку шупачки звучеше кога им вртеа момците.. али па колку беше смешен муабетот „не бе дома сум” :)

сакам да кажам, живејте док не ве условува документ или идиотичен плач..

Имам ситуација да ме кани колешка од работа на излегување, а незгодното во тоа е што наш колега (кој го познавам само на "извиџење") и е дечко.

Лошо.

Доколку не ми кажал дека оди со колешка на состанок, а го начекам некаде, ќе се преправам дека не сум ги видела, но ќе се потрудам тој да ме види, па после ќе се разбереме. Не правам скандали, смешни ситуации и драми.
А јас би си кажала дека одам на таков состанок, за да нема недоразбирања.

А, ова е веќе друг муабет, јасна е работата дека не е само за на пијачка муабетот.

Мистичен напиша:
Имам ситуација да ме кани колешка од работа на излегување, а незгодното во тоа е што наш колега (кој го познавам само на "извиџење") и е дечко.

Лошо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom