Подобро дома или со лошо друштво?

• Креатор на темата Креатор на темата *princess*
  • Време на започнување Време на започнување
па...тоа е главната причина зш дремам цел ден на кајгана :toe:

би одела со досадното друштво...
и онака дома ќе се досадувам, па зошто мора дома да се досадувам кога можам на одмор? нели? :)

Ne bi ostanala doma no ne bi ni otisla so nekoj sto ne go podnesuvam.Mozam i sama so partnerot da si pomina ok, zosto ne?Pa nemora da znaci ako moeto drustvo od X pricini sedi doma da moram i jas istoto da go storam.

Ako sum so partnerot i da ne e pogodeno drustvoto ke otidam na odmor bez razlika dali ide moeto drustvo ili ne. No ako sum sama ne odam, bi ostanala doma so moeto drustvo.

би избрал дома....барем дома ќе си најдам некоја занимација каква и да било одколку да се замарам со досадни,невоспитани и некултурни луѓе

ами дома ке си останам со старото друштво и пак ке си поминам убаФо.. : ) )

Зошто да форсираш нешто што знаеш дека нема да го биде? Не мора да се оди на одмор по секоја цена. Џабе ти се и 100 одмори и Шпании и Италии и не знам каде, ако не си поминеш убаво, цело време да ти е досадно. Подобро да си останам дома отколку да трпам некои дечки кои имаат различни вредности од мене. Одморот е оверрејтед

Дома. Ако сум со лошо друштво само ќе се нервирам и досадувам, а дома секогаш можам да си најдам некоја занимација, или едноставно да си дремнам. Дома си е дома :smir:

правам мене како што ми е арно во случајов ќе си останам дома со старото друштво, што ќе ми е да одам со некојси трети луѓе и тапа да поминувам

дома секако...не би седела со тапа деца ама ако имаат нешто во главата би кренала атмосвера ама ако се шупчиви и ако зборуваат за теми што ме нервираат си одам и чао чао на тоа друштво...си имам дома интернет

Дефинитивно останувам дома...ќе тренирам буткање зид со глава ако треба али со таков народ на одмор не!, еднаш се заебав втор пат тој филм несакам да го гледам

Боље сам него, заради некој друг да си го уништиш одморот.

па не е тоа некое тешко прашање
дали да одам на одмор,да трошам пари и време и да ми биде тапа или да останам дома со ок друштво (и со кајганава:pipi:)
второто дефинитивно

so ke mi e dosadno drustvo podobro doma ke si ostanam ako ne poveke eden film ke izgledam i ke mi pomine vremeto a i ke si najdam druga zanimacija

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom