Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
DVD Club Multimedia, ама у Гостивар тоа е.Chandler напиша:A koja DVD prodavnica, ako moze da se znae? Storm?
Onda verojatno si go znaes kolegata Zoki od Mister Kompani. Jas sorabotuvam so negovata prodavnica ama taa u Skopje sho e. Slushaj Storm, imam nekoja ideja za tebe, moze u PVT da ti pisam da se dogovorime? Ides cesto nakaj Skopje?StormAngel напиша:DVD Club Multimedia, ама у Гостивар тоа е.
123, ako sakas, pisi u PVT odprilika sho ti e idejata. Jas imam agencija za marketing i produkcija, "PLANET Marketing Production"... Ako idejata ti e u toj domen...123 напиша:Мислам дека и не е битно кој каде работи, ако се има идеја, може да се разработи и евентуално ако постои воља и можности и да се проба да се реализира. Баш во моментов ми се врти една идеја ама да кажам вака отворено баш и не сакам. Сепак ми треба доверлива особа или особа што ја познавам.
Chandler напиша:"PLANET Marketing Production"
humanoid напиша:Имате веб страна или некој проект да се погледне Chandler?
Ме интересира што работите, ако не е тајна секако :wink:
Ne be decki, uopste ne e tajnahumanoid напиша:Имате веб страна или некој проект да се погледне Chandler?
Ме интересира што работите, ако не е тајна секако :wink:
Chandler напиша:Ne be decki, uopste ne e tajna![]()
![]()
Izrabotuvame i producirame ( sto ke mu dojde edno te isto ) DVDa u stil na promotivni filmovi. Do sega gi napravivme za Makedonija; Ohrid i Ohridsko Ezero; Stobi; Skopje i vo podgotovka e filmot za Gostivar i uste nekolku proekti vo DVD stil. Se e so zadrzani avtorski prava i so dogovori so nadleznite instituciiA i normalno, se bavime i so PR ( toa e PR agencija shto so koja sorabotuvame), izrabotuvame reklami, plakati, sve sho e vo domenot na advertizing-ot.
Da, razlicni se, rekov deka vo sklop na nasata firma raboti edna PR agencija. Postoi PR firma kaj nas, edinstvena sertificirana za PR vo MakedonijaOBDN напиша:Vidi sea, PR i advertising se dve razlicni raboti. Spored ova shto go nabrojuvash rabotite so advertising. Ako slucajno jas gresam ispravi me. Mene me zainteresira posto po moite soznanija vo Makedonija seuste nema PR/marketing firma ima marketing/advertising, i toa samo nekoja bleda (izgleda za istocen pazar) senka na isto sto taa rabota zahteva, zatoa me zainteresira.