СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Varaždin će biti domaćin Skupni C u kojoj su smještene respektabilne rukometne reprezentacije. To su svjetski prvaci Nijemci, svjetski doprvaci Poljaci, višestruki osvajači raznih medalja Rusi, uvijek neugodni Makedonci, te stalni učesnici najvećih svjetskih smotri Tunižani i Alžirci.

видео прилог

http://www.rtl.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=3129

Денес возејки низ град , поминав пред соборна , и пред мене еден автобус се паркира пред црква и од него излегуваат репрезентативците.Со Бога напред , ке ја биде работава

Ако на хартија сме аутсајдери против Германија,Полска и Русија мислам дека можеме да завршиме на едно од првите три места.Само напред !:oeoeoe:

И јас ги видов нашите пред соборна. Денес мислам и Грујо ги викнал вканцеларија. :)

Иначе јас за Хрватска тргнувам во петок на 16ти. Ке престојувам кај пријатели во Вараждин...засега не е сигурно колку ке седам, само знам дека првите 3 натпревари сигурно ги гледам.

Прв фаворит за мене е Франција. Други фаворити се Шпанија, домаќинот Хрватска и опасната Русија.

Го заборави европскиот првак :)

И јас ги видов нашите пред соборна. Денес мислам и Грујо ги викнал вканцеларија. :)

Секоја чест за него, така треба, да знаат дека имаат подршка од цела Македонија.

Иначе јас за Хрватска тргнувам во петок на 16ти. Ке престојувам кај пријатели во Вараждин...засега не е сигурно колку ке седам, само знам дека првите 3 натпревари сигурно ги гледам.

Ај помини си убаво и можда ке те видиме на телевизија преку некој забеган кадар :)

Да не барам наназад ме мрзи првата со кој ја играме?

убаво да си поминеш диме,се надевам нема да бидеш единствен што ќе присуствува..

Да не барам наназад ме мрзи првата со кој ја играме?

убаво да си поминеш диме,се надевам нема да бидеш единствен што ќе присуствува..

Тунис мислам.
Диме убаво помини стави некоја фотка да ни пренесеш атмсфера.
Инаку вчера сањав со грција сме се паднале во група на ракомет за сп.Боље е ипак во ракомет да се паднеме него во кошаарка.

море ја се надевам дека преку светсково ќе избориме место за наредната олимпијада у лондон :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

искрајно колку мислите дека можеме да дотуркаме најдалеку?
сите репрезентации имаат поединци што можат да решат и ние го имаме кире ама со еден фластер на него приказната е друга јас мислам дека можеме до тоа место што води на олимпијада надежна ни е генерацијава ама нема да биде како со девојкиве сепак беа на домашна сцена а машкиве знаат да заебат кога не играат во МК сепак се андевам на позитивен исход од ова светско!

јесссс уште малку започнува ракометна треска, едвај чекам:oeoeoe:

искрајно колку мислите дека можеме да дотуркаме најдалеку?
сите репрезентации имаат поединци што можат да решат и ние го имаме кире ама со еден фластер на него приказната е друга јас мислам дека можеме до тоа место што води на олимпијада надежна ни е генерацијава ама нема да биде како со девојкиве сепак беа на домашна сцена а машкиве знаат да заебат кога не играат во МК сепак се андевам на позитивен исход од ова светско!
За во втор круг скоро сигурно можеме да влеземе за понатаму се зависи од играта и од она што ќе го прикажат ракометарите на теренот. Поединци имаме и ние не е само Кире, тука се и Мојсовски, Раде, Алушовски и уште некој. Од претходно набројаните сите знаат да изиграат еден на еден да шутнат и погодат кога најмногу треба. Се што најмногу ним им треба е подршка од навивачите, видов Орфеј агенција организира патување за Хрватска за пристојни пари и екстра организација како и да е го очекуваме стартот и со верба идеме на што повисоко место во светот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom