СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не се секирајте не се ова мисирките (жените) него овде играат врвни ракометари уиграни, кои се измислени за женската ракометна репрезентација кои играа на ветер и на среќа. Очекувам да изненадиме па ќе видиме. Со Господ напред.

Напред Македонци! Се надевам дека утре салата во Вараждин ќе биде полна со Македонци како и што се најавуваше и дека ќе стартуваме со победа!

ајдеее македонииијааа утре одаме на победа ..
некој да не знае колку точно македонци има пристигнато во вараждин

абе сеа точно не се знае мислам,викаат околу 2000 наши имало

Мојот престој во Хрватска може да се продолжи ако Македонија го победи Тунис. :zlo:

Они нека одлучат...ако сакаат да ги бодрам и да им дадам подршка против Полска, Германија и Русија ке мора и они да ми дадат финансиска подршка со победа против Тунис. :)
da ne imash slucajno ulozeno mnogu pari za pobeda na makedonija.
pozdrav i srecno

Хрватска - Кореја ќе ја пренесува некоја македонска телевизија или нема и на која програма ќе ја има ?

Хрватска - Кореја ќе ја пренесува некоја македонска телевизија или нема и на која програма ќе ја има ?
сител цело првенство они ќе го пренесуваат

Јас тргам во понеделник, ќе ги следам натпреварите со Полска, Германија и Русија.
Мислам дека до сега има околу 100тина навивачи.

Лесно можеше да се случи, Хрватска многу скапо да плати за своите промашувања ...

не се секирајте за тоа што сме аутсајдери тоа значи дека немаме никаков товар и дека може да се очекува подобар пласман:smir:

Tesna pobeda na Hrvatska tesko im odese ovie Korejcite jaki be :)

Kako i da e jas nesto da prasam dali na nasata programa mtv1 samo ke emituvaast nasi natprevari ili drugi ke davat, gledam utre igre Francija pa pisese vo 20:30 dali ke ja davaat ?

Ау колку тешка победа на Хрватска
Македонија утре мора да победи
Го имаме најдобриот десен бек во светот и најдобриот стрелец во Л.Ш КИРЕ ЛАЗАРОВ се ќе зависи од него колку долго ќе претстојуваме во Хрватска :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom