Остануваат уште дуелите со Црна Гора во Скопје на 9 и 10 Јануари во Борис Трајковски.
Потоа одиме во Хрватска!
Потоа одиме во Хрватска!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На плоштадот ќе има штанд на Алкалоид, додека за сите шест репрезентации се овозможени посебни кафичи за навивачите.
Очекувајте слики од мене :smir:
Што им беа тие плави дресови. Каква врска има Македонија со плавата боја?![]()
Стварно. Без веза, дресовите им беа во сино-бела комбинација:kesa:. Тие најверојатно беа "домашни" дресови, па се прашувам какви ќе ни биде гостинската комбинација црно-зелена можеби?
Sekoja cest za tebe Junkie...te pratam gledam deka samo ti gledas da stavis nekoi informacii za svetskoto vo hrvatska,mislam deka maskiot rakomet vo makedonija e daleku poslabo cenet od zenskiot...sto e mnogu glupo..ni treba podrska vo hrvatska no jas kako sto razbrav imalo prijaveno samo 150 navivaci od mk vo varazdin ne organizirani nav. grupi tuku obicni fanovi...uste 6 dena,ke vidime togasНа плоштадот ќе има штанд на Алкалоид, додека за сите шест репрезентации се овозможени посебни кафичи за навивачите.
Sekoja cest za tebe Junkie...te pratam gledam deka samo ti gledas da stavis nekoi informacii za svetskoto vo hrvatska,mislam deka maskiot rakomet vo makedonija e daleku poslabo cenet od zenskiot...sto e mnogu glupo..ni treba podrska vo hrvatska no jas kako sto razbrav imalo prijaveno samo 150 navivaci od mk vo varazdin ne organizirani nav. grupi tuku obicni fanovi...uste 6 dena,ke vidime togas
pozdrav
На плоштадот ќе има штанд на Алкалоид, додека за сите шест репрезентации се овозможени посебни кафичи за навивачите.