Hellz Guardian
We do what we want
- Член од
- 2 февруари 2008
- Мислења
- 7.174
- Поени од реакции
- 1.787
Ајде у пичку матер уше ова фалеше...па Наумче шо си праел бе па шо си го скршил прстот?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
искрено разочаран сум од денешната игра слабо игравме преку крилата прво полувремеА тешки ќе се и двете, ја Србија и Германија нерешено, ни одговара овој резултат што го изиграа, а ако сакаме да идеме полу финале, мораме да тепаме и двете утакмици...![]()
значи затоа денеска само 1 гол од негоНема линк...кажа овој на Сител,
е од вакви песимисти никад нема да се опраимеАбе што праите фантазии гледајте да ја тепаме Србија и да играме барем за до 7 место. Отиде возот за полуфинале, башка повреди, башка физички се на пола ниво.
Гледајте ги реално работиве.
Утре моја прогноза е дека ќе изгубиме со 5-6 разлика.
Дај Боже да грешам. :smir:
Ајде у пичку матер уше ова фалеше...па Наумче шо си праел бе па шо си го скршил прстот?
Уште Мираковски фали да игра ракомет и готова работа:pos2::pos2:.Сеа ќе мора Мираковски да игра среден, ја би сакал и Стоилов да игра лево, ич немам верба у Филип.
Уште Мираковски фали да игра ракомет и готова работа:pos2::pos2:.
Мислиш Миркуловски?![]()
Сеа кажа Игор на Барселона - Нумансија преносот.
Го снимале Наумче во задарската болница и имал скршеница на десниот палец, лично Наумче му кажал на Ников, тој шо коментира од таму.
ФАК!