СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А замислете во каква положба ќе бевме да ја победевме денеска на Норвешка?:)

АЛИ НЕМА ОТКАЖУВАЊЕ ... УТРЕ ОДИМЕ НА ПОБЕДА ... НАПРЕД МАКЕДОНСКО СРЦЕ !!!!!!

П.С Ќе бидеме сензација како Турска на европското во фудбал.:)

yeeeeeeeeee ништо не е изгубено, сега се надевам дека ќе собереме уште повеќе мотив за утре:oeoeoe:на победа

изјави на данците за теве2денмарк

Селекторот: Полска беше подобра во првото полувреме во второто пробавме да ги стигнеме но сепак не успеавме.
Утре не чека силната селекција на Македонија гледавме касети од нив со пољаците имаат страшен бек во Лазаров имаат паметен организатор на игра... имаат брзи и силни крила ќе биде многу тешко но се надеваме на победа

И сега све мислам дека ќе ги тепаме Данска утре.Нешто во мене ми кажува дека ќе победиме.Само треба со срце да играме,да погинеме на терен,и навивачите да не бодрат до последен миг.Ајде МАКЕДОНИЈО можеш ти!

А замислите во каква положба ќе бевме да ја победевме денеска на Норвешка?:)

АЛИ НЕМА ОТКАЖУВАЊЕ ... УТРЕ ОДИМЕ НА ПОБЕДА ... НАПРЕД МАКЕДОНСКО СРЦЕ !!!!!!

П.С Ќе бидеме сензација како Турска на европското во фудбал.:)

И јас го имам тоа чувство, само што ке освоиме 3 место:helou::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:САМО ХРАБРО МОМЦИ, МОЖЕМЕ ДА ГИ ДОБИЕМЕ ДАНЦИТЕ!!!

Глеај сеа чудна работа. Ние ги тепаме Полска, а Полска ја тепа Данска :) Значи според ова имаме реални шанси да ги тепаме Данците, но мислам дека ќе биде многу жустро. Секогаш подобро се носиме со појаките репрезентации, така да утре ПОБЕДА и ништо друго. МАКЕДОНИЈА

типувам на 2 место у групата победа Против данскаи србија

Мојсовски го скршил палецот...:(

да нема да игра

значи
германија 5
данска 4
србија 3
МАКЕДОНИЈА 2
полска 2
норвешка 2

германија нека игра нерешено со данска или нека си ги победи сите а ние да си тепаме данска и србија
идеме полуфинале

Не!Само тоа не!:(
Каков малер не снајде значи...

типувам на 2 место у групата победа Против данскаи србија

А тешки ќе се и двете, ја Србија и Германија нерешено, ни одговара овој резултат што го изиграа, а ако сакаме да идеме полу финале, мораме да тепаме и двете утакмици...:oeoeoe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom