Hellz Guardian
We do what we want
- Член од
- 2 февруари 2008
- Мислења
- 7.080
- Поени од реакции
- 1.636
Ајде у пичку матер уше ова фалеше...па Наумче шо си праел бе па шо си го скршил прстот?
искрено разочаран сум од денешната игра слабо игравме преку крилата прво полувремеА тешки ќе се и двете, ја Србија и Германија нерешено, ни одговара овој резултат што го изиграа, а ако сакаме да идеме полу финале, мораме да тепаме и двете утакмици...
значи затоа денеска само 1 гол од негоНема линк...кажа овој на Сител,
е од вакви песимисти никад нема да се опраимеАбе што праите фантазии гледајте да ја тепаме Србија и да играме барем за до 7 место. Отиде возот за полуфинале, башка повреди, башка физички се на пола ниво.
Гледајте ги реално работиве.
Утре моја прогноза е дека ќе изгубиме со 5-6 разлика.
Дај Боже да грешам. :smir:
Што му правеа да прашашАјде у пичку матер уше ова фалеше...па Наумче шо си праел бе па шо си го скршил прстот?
Уште Мираковски фали да игра ракомет и готова работа:pos2::pos2:.Сеа ќе мора Мираковски да игра среден, ја би сакал и Стоилов да игра лево, ич немам верба у Филип.
Јао кој кикс човече :kesa: заслужувам васпитна )Уште Мираковски фали да игра ракомет и готова работа:pos2::pos2:.
Мислиш Миркуловски?
Само уште ова ни фалеше, повреда за Наумче.Сеа кажа Игор на Барселона - Нумансија преносот.
Го снимале Наумче во задарската болница и имал скршеница на десниот палец, лично Наумче му кажал на Ников, тој шо коментира од таму.
ФАК!