СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Србија израмнија во последна секунда од 200 метра, убав гол, 35-35 конечен резултат .

п.с. Ова што значи ? Ни одговара или ? Како и да е, мотив плус за Германија да победи со Данска и Норвешка .

Значи сепак ќе биде жестока нашата група:)

Па добро и вака е бе.Германија ќе има мотивација да ја тепа Данска псоелдно коло,Полска исто така.,,,

Гемранциве ја посраа на крај:nerv: 35 -35 :tapp:

Србија покажа и тоа како добра игра, што значи треба максимално и со нив во среда. Нема лесен противник!

И сеа со ова реми ние оштетени сме или како иде работата?
Нека објасни некој

Tepaa germancive? btw ne obinuvajte sudii i takvi stvari..nikoj ne ni e kriv ! izlaga sam so golman i neznae gol da dade !! SUDIJATA E KRIV ?posteno ne pobedija taka da ne gledajte nazad gledajte napred SO DANSKA I SO SRBIJA ! ! nasive bea ko zaklani :( epten se umoreni ili ne se podgotveni ko so treba ja mislam ? Bidete zadovolni so 5 6 7 mesto !!

Нека објасни некој

Германија 5
Данска 4
Србија 3
Македонија 2
Норвешка 2
Полска 0

Останува уште Данска и Полска да изиграат.Ништо не е јасно, ќе се види после второто коло што е како е.

Нека објасни некој

Не се знае ништо. Ако зборуваме за полуфинале, нас само две победи ни се опција и пак ќе зависи од други резултати. Само нека играат најдобро што можат па што ќе биде нека биде.

ЕДИТ:
Уште Полска да ја добие Данска (во што не верувам) и тек тогаш нема ништо да се знае.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom