Како се вика песната точно знаеш? Пробував да ја најдам цела ама не успеав.Раде Радивојевиќ е, само што кај песната на Маја е ставен како аранжер а кај шпицата од Балканском Улицом е како композитор. Нема плагијат тука![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како се вика песната точно знаеш? Пробував да ја најдам цела ама не успеав.Раде Радивојевиќ е, само што кај песната на Маја е ставен како аранжер а кај шпицата од Балканском Улицом е како композитор. Нема плагијат тука![]()
Како се вика песната точно знаеш? Пробував да ја најдам цела ама не успеав.
Почетокот е таков што викаш само тоа делче ама после апла цела копија на музиката е направена.И за ова не знам дали е плагијат или само тука е искористено делче сепл од оргиналната песна.
Покоен Џаро кажуваше како Сузана со Ристо Бомбата дошле кај него со оваа песна барајки спонзор за да се сними истата. Првичен наслов и бил Киро ми е драг, а Џаро рекол ќе ви најдам спонзор ама ќе се вика Џаро ми е драг! Сега и двете се иста година издадени не ме чуди Џаро да ја продал и на србиве истатаа на песната на Сузана Спасовска потпишан како композитор е Ристо Бомбата... како бе смее така?!
ПРИЛЕПСКА МАЈМУНСКА РАБОТА.Ај слушни го првиот негов албум скоро сите нумери преработки од што толку го бива.а на песната на Сузана Спасовска потпишан како композитор е Ристо Бомбата... како бе смее така?!