Плачење

• Креатор на темата Креатор на темата Reds United
  • Време на започнување Време на започнување
placka sum!koga ke mi stane epten teno u dusava pustam solzi kako reka i se izleguva...inace placev pred tri dena za majka mi se mi e bolezliva:icon_frow

Неможам да плачам.
Ама сакам да гледам други како плачат,чисто поради емоционалниот аспект на сето тоа.
Иако звучи садистички,сериозно-не е.:pipi:

Placam sekogas koga ke mi dojde ....i posle se custvuvam podobro,i nemam problem so nesonica.

Не сакам да плачам.
Некои се олекнуваат преку плачење, но мене уште толку потешко ми станува.
Мразам плачење! :nesum:

За тоа прашуем Ја на сваки саат време плачем од смеење! :pos2:
А иначе она плачење ми било пред 2 години сум плачел за еден другар.Задњо плачење ми било тоа.И пијан бев и свешто се деси таа вечер ми олесни плачењето!

лимуне излжа, мислим дека задњо си плачел лани!
Ако не - попрај ме:)

Sabotata vecer! Stutkana vo najmal agol od krevetot! Nikogas ne sum placela taka histericno i tolku dolgo, se zileze od mene! Cela taga, nostalgija, gorcina, site frustracii se izleaa zaedno so solzite! Potoa sledese son i na kraj delirium!
Tokmu toa i mi trebase!
Prerodba, nova jas!:smir: It feels good, now!

последен пат плачев пред 2 недели кога се скарав со дечко ми..јас бев виновна и затоа ми беше многу тешко:tapp:

Како дете плачев,денес тоа некако потешко ми оди само една солза од едно око ништо повеќе.Е сега како се справувам со тагата...па деструктивен сум кршам многу викам од дното на душата и нормално избегнувам луѓе пошто не сакам да го видат тоа.

хмммм...
Секако како и секој нормален човек и јас плачам...
Тоа се случува кога ми е навистина тешко.
Неможам да кажам кога беше тоа последен пат ,само ке кажам дека беше во многу ама многу блиско минато...
И чуден е ефектот жими се,сите плачат за да си олеснат а само мене ми е многу потешко ако заплачам:uvo: баш многу ми е чудно...посебно ако кршам,мавам и се дерам како лудак.
Ми се стега цело тело и потоа ми е ужасно неубаво,и напротив не се чувсвувам лесно како што викаат сите

Плачам т.е ми солзат очиве ко сум претерано нервозен.
Ко нема на што да удрам, да се истурам .. мижам силно со очите и ми солзат.
Не дека имам anger menagment problem, ретко се нервирам до тоа ниво.
Од емотивна страна, не плачам воопшто.
Ни на погреб можам да заплачам ни на ништо слично што погодува.

поубаво ми е кога ке скршам нешто од нервоза
некако убаво ми доаѓа...се олеснувам
ако плачам..уште е бетер..потешко би ми дошло

Ретко плачам , ама се дешава .
Зашо ? Незнам .. Најчесто у сон плачам, а покрај тоа најчесто под дејство на Алкохол.

Плачам често. И тоа секогаш е поради нервоза. Го сметам за слабост и се мрзам што сум таква, затоа што во одредени ситуации едноставно не сакам да си дозволам да плачам, а сепак е посилно од мене.

На пример, последен пат се расплакав затоа што го промашив автобусот за Скопје. Не беше баш плачење и липање итн. туку едноставно од нервоза нешто ме тера да плачам, да ми се насолзат очите, гласот ми се губи... :nesum:
Хејт ит.

сега во моментов плачам затоа што имам еден куп проблеми од кои ми зависи животот. плачам за да ми олесни:zid:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom