Дали е најважен изгледот на партнерот?

• Креатор на темата Креатор на темата bella
  • Време на започнување Време на започнување
Мн љуѓе пачаат на убав изглед ама тој изглед знае мн да излгаже , најважно е каква е личноста ,,по душа,, ако е добра тоа га прави мн убаа поубава и од маникенките на викторија сикрет !!!

Па битно ми е како изгледа во моите очи, значи и да не им се свиѓа на другите ,доколку ми е по мој терк и вкус тогаш нема никаков проблем

Не секогаш е пресуден физичкиот изгледно, Но за да си со својот партнер или одредена особа, мора да постојат искри и црти, поради кој тој партнер ке те привлекува надворешно, но дали е најважен изгледот, па во одредени ситуации може е и пресуден, но во одредени и не е пресуден, секоја персона со свои критериуми, но скоро сите ние целиме кон нешто внатрешно, духовно, ментално исполнување, и сме спремни да премижиме, спрема некој мани и доблести, недостатоци кај нашиот партнер:wink:

zenite gi zanima samo da e parajlija ili stranec oti tie se bogatite ebaci od Zapad pa neka e i gabor prva klasa, vazno da ima pari.

незнам дали моето размислување е типично машко или не ама јас мислам дека
за да бидам со некоја (или воопшто да и пријдам) треба физички да ме привлече, што не значи дека треба да биде совршена, за да ме задржи треба да се покаже карактерно зошто ако е обратно многу бргу ке ми здосади.
изгледот според мене е многу битен во врската, тој поттикнува повеке страст и интимни игри, но не значи дека треба да биде перфектен изглед
што се однесува до дотераноста, мислам дека секоја девојка (па и машко) треба да биде средена и спастрена додека испага во јавност, ама тоа да не биде пренагласено, се грозам кога ке видам зрнца пудра како се тркалаат по лицето на некое девојче, или пренагласени перли ставени на образи па изгледа како кловн, за маскарата и креонот зависи до нејзиниот стил сепак се што е претерано е грдо
ако сме дома или ако сме интимни, најмногу мразам да видам пудро на девојче, значи јазикот ми се полни со пудра, устата ми се засушува и чуството е одвратно
секоја девојка си има своја посебна убавина, многу пати се десило некое издадено стомаче да ме напали, или кога ке ја гушнам да осетам мал дел на наслаги, она мекото кај што можеш да си ја ставиш раката, имаш за што да ја фатиш
сепак тоа е мое мислење и мој вкус

Ne mi e voopsto biten izgledot na nekoe masko, nitu pak negovata finansiska sostojba, bitno mi e samo da mi e prijatno vo negovoto drustvo, da bide iskren kon mene, da me pocituva i saka vakva kakva sto sum, da ima smisla za humor, da moze da me islusa, da me utesi koa ke mi bide tesko, da bide cesen, da ima doverba u mene itn.A ne sakam maski koi sto si mislat deka site zneski se isti, deka moze da ja imaat sekoja koja sto ja sakaat, koi sto msilat deka site zneski idat po pari, sto se praat fraeri i digaat golema galama za da privlecat vnimanie i sl.Me nerviraat takvi maski...

Нормално дека изгледот е важен, но сепак не е најважен :wink:.

Знаеме сите дека изгледот е многу важен за да бидеме со некого,но јас мислам не е најважен!На почетокот од врската со дечко ми,стално излегував со штикли,дури да одиме и кај него-да изгледам повисока,стално со петкила пудро-некое мозолче да не ми се види,средена коса и стегната!Мислев дека ако ме види без шминка или дотерана нема да му се допагам,но грешев.По месец,два ми рече-зошто толку се дотерувам и за по дома???ја-кутев.Утредента кога дојде кај мене,ја станував од спиење,во пижами бев,не нашминкана,разбушавена и кога ме виде рече дека сум била многу поубава вака,отколку со маска на лицето!:kesa:Сега умерено се шминкам за испаѓање,а за дома не ни се шминкам!А,он мене мие исто убав и кога е небричен,и кога е бричен,зошто го сакам.Можеби не е тип од филмовите,развиен и сл.но мене мие најубав!и јас не сум маникенка,имам мевце малце на мешето,али му се свиѓам каква сум!но,за некои личности,како една моја другарка смета дека ако не е убавец,и да е најдобар не му вреди!Но,јас сметам дека убавината е пролазна и со текот на годините исчезнува,а добрата душа останува!

Или дечко ти е грд или ти си грда. За мене основа и најважно е добриот изглед.

Ne e presuden....no e mnogu vazen!!!Vprocem e prvo nesto koe ti paga vo oci za da mozes da pravis so nekogo nesto :)

Најважни се змејовите коишто ми летаат во стомак кога ќе ја видам или ќе помислам на нејзе :wub:

prvo e bitna dusata a posle ubavinata i drug raboti.

ugly_fat_man_picture-_funfry.jpg

Душичка е ама не може ни нозете да си ги види кога стои ... you like him ?

koj so saka neka kazi , vo zavisnost od toa koja vozrast sme imame razlicni kriteriumi , so zboram i jas , site trzaat na lepota

не дека не ми е битен изгледот, битен ми е, ама мора да има и нешто од внатре, да не е празна

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom