Знаеме сите дека изгледот е многу важен за да бидеме со некого,но јас мислам не е најважен!На почетокот од врската со дечко ми,стално излегував со штикли,дури да одиме и кај него-да изгледам повисока,стално со петкила пудро-некое мозолче да не ми се види,средена коса и стегната!Мислев дека ако ме види без шминка или дотерана нема да му се допагам,но грешев.По месец,два ми рече-зошто толку се дотерувам и за по дома???ја-кутев.Утредента кога дојде кај мене,ја станував од спиење,во пижами бев,не нашминкана,разбушавена и кога ме виде рече дека сум била многу поубава вака,отколку со маска на лицето!:kesa:Сега умерено се шминкам за испаѓање,а за дома не ни се шминкам!А,он мене мие исто убав и кога е небричен,и кога е бричен,зошто го сакам.Можеби не е тип од филмовите,развиен и сл.но мене мие најубав!и јас не сум маникенка,имам мевце малце на мешето,али му се свиѓам каква сум!но,за некои личности,како една моја другарка смета дека ако не е убавец,и да е најдобар не му вреди!Но,јас сметам дека убавината е пролазна и со текот на годините исчезнува,а добрата душа останува!