Каква промена сакате да направите во вашиот имиџ?

• Креатор на темата Креатор на темата lidu6
  • Време на започнување Време на започнување
многу сакам да видамкако изгледам во смеѓа коса ишатирана,ама немам храброст...

сакам суканици да видам као ќе ми стојат ама нешо не ми дава да се решам..:toe:

andre_agassi.jpg

Би напраил ваква “фризура“...
Ама ако размислам подобро, најверојатно ќе биде феил, и би изгледал вака:
Bald-Naomi-Watts-----47944.jpg

Па реков, ај не... :)

п.с. Без цицките, нормално, само глаата е битна на сликиве. Мада, шо би било фино цицки да иам, факултетот ќе го завршев додека трепнеш. :vozbud:

Супер што сте најубави, ај сега трк во играчница, не тука да сеирите.

Јас ништо не би менувал, ама му ја думам да здрцнам една тетоважа!

Mislam da napravam drasticna promena so kosata,mislam deka epten mi e dolga taka da ke ja skratam drasticno :pipi: i mislam super ke mi stoi

Сакам кратка коса ама со оглед на тоа дека имам виткана џабе ќе се избедосам само малтретирање е со пеглања и фенирања а и не издржува да стои долго време права посебно зима...исто сакам и плава коса ама страв ми е да не ја изгорам...:toe:
Кога би имала дозвола од моите би ставила пирс под устата десно...Ама фали уште тоа да им го приредам и да се откажат дефинитивно од мене :pipi:

сакам суканици да видам као ќе ми стојат ама нешо не ми дава да се решам..:toe:

исто и на ова размислувам у последно време...:pipi:

ми зврцнуе у глава да се офарбам црна и да се шишам кратко... а иам доолга смеѓа коса и некако не ми се дава :toe:

sakam shiski i denes planiram da idam na frizer i da si napravam ali mnogu mi e strav da ne ne mi stojat....ali jbg sto bide neka bide

Ништо. Мразам промени, имам неколку направени (со косата) и се разочарав. Затоа мислам дека е најубаво вака, без експериментирање.

-Више кул широки карирани пантолони, темни дуксери и црни маици со фенси пораки - мање colorful маички и плави фармерки.

о да...и еден прис на веѓа не би бил на одмет :)

Паааа...имам темна црвенкасто-кафеава коса која сакам да ја осветлам уште малку :)
Сакам и тетоважаааа :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom